1. Loo magamistoa nurka mugava tooliga mõnus pesa. Kui nurk on akna kõrval, loo nurk nii, et saaksid välja vaadata ja raamatut lugeda.

2. Avaras magamistoas pikenda polsterdatud või puidust voodipeatsit, et täiendada toa ilmet ja lisada visuaalset kergust.

3. Üks tavalisemaid lahendusi on lisada voodi mõlemale küljele abilauad - see lisab magamistoa sisekujundusele muretust.

4. Täiustage magamistoa funktsionaalsust, lisades nurka hoopis tualettlaud.

5. L-kujuline raamaturiiul nurgas pakub rohkelt hoiuruumi nii raamatute kui ka mälestusesemete hoidmiseks. Vali kompaktne või maast laeni ulatuv raamaturiiul, et kasutada optimaalselt ära iga sentimeetrit vaba ruumi. Veendu, et raamatutele oleks lihtne juurde pääseda.

6. Loo magamistoa ühte nurka kodukontor. See on üks parimaid viise töötsooni eraldamiseks magamisosast.

7. Muuda magamistoa nurk kauniks galeriiseinaks, kus raamitud fotod või kunstiteosed saavad pilku köita. Või lisa sinna hoopis suur ja ilmekas skulptuur.

8. Kaunista magamistoa nurka ülisuure taimega.

9. Paranda magamistoa valgustust ja lisa põrandalambiga mahedat valgust. Põnevam lahendus nurka on laest rippuv efektne valgusti.

10. Täiusta magamistoa nurka kaunite väikeste riiulitega - see on hea lisaruum raamatutele ja nipsasjadele.

11. Optimeeri magamistoa panipaiku: lisa nurka väike garderoob, elegantne kapp või stiilne kuubikutest hoiusüsteem. See on eriti ideaalne lahendus juhul kui nurk jääb magamistoa ukse taha.