Hilton Munich Airport asub Müncheni lennujaama terminalide 1 ja 2 vahel ning pakub külaliste mugavuse huvides kiiret juurdepääsu lennujaama. Hotellis on kokku 550 tuba, sealhulgas 43 luksuslikku sviiti, et pakkuda külalistele tipptasemel majutust.

Auhinna võitnud Baieri Alpide maastikust inspireeritud luksusliku Hiltoni hotelli mööbliga sisustamise eest vastutas Standard ja valdav enamus mööblist toodeti ning projekteeriti Eestis.

„Standard on võitnud mitmete maailma tuntud ettevõtete usalduse, kuna suudame filigraanselt sisustusprojekte ellu viia alates tootearendusest kuni paigalduseni. Sellised auhinnad on tunnustus Standardi mööbli kvaliteedile ja meeskonnale, sest suurepärane mööbel on iga hotelli lahutamatu osa,“ sõnas Standardi juhatuse liige Jonatan Karjus.

„Meil on suur au saada see prestiižne auhind Luxury Lifestyle Awardsilt,“ ütles Hilton Munich Airport juhataja Markus Hussler Luxury Lifestyle Awards’ile. „Meie meeskond on pühendunud oma külalistele Saksamaal viibimise ajal unustamatu elamuse pakkumisele ja meil on hea meel, et saame oma pingutuste eest tunnustust.“

Tuntud Saksa päritolu arhitekti Helmut Jahni projekteeritud Hilton Munich Airport avas uksed 17. mail 1994, vaid kaks aastat pärast lennujaama tegevuse algust.

Standard on Eesti pikima ajalooga kaubamärke, mis alustas 1944. aastal mööbli tootmise ja müümisega. Tänaseks on Standard kasvanud rahvusvaheliseks meistribrändiks, olles eestvedaja kaasaegsete ärikeskkondade loomisel.