Loodus pakub lõputu hulga rikkalikke toone, mida sügisel kodukaunistuses kasutada.

1. Sinine ja oranž

Nagu karged oranžid lehed ja selge sinine taevas kiirel sügispäeval, mõjub see värvikombinatsioon värske ja kaasaegsena. Maanda kaks üksteist täiendavat värvi soojade neutraalsete toonide ja rohkete kihiliste tekstuuridega sooja ja hubase ruumi loomiseks.

2. Salveiroheline ja oranž

Keerukama sügisvärviskeemi saamiseks ühenda rahustav salveiroheline toon küllastunud oranži soojusega. Need kaks värvi tasakaalustavad üksteist. Põnevust saad lisada, kui tood mängu veel karmi musta värvi (lisa väiksemaid detaile, nagu küünlajalad ja keraamika).

3. Roheline ja kuldne

Kutsu oma koju hooajalist soojust rohelise ja kulla luksusliku ja ootamatu kombinatsiooniga. Need sügavad juveelitoonid sobivad kaunilt sooja naha ja tumeda puitmööbliga.

4. Kollane ja oranž

Võta näpunäiteid loodusest ja loo kahe sügisvärviga – kollane ja oranž – sujuv üleminek õues viibimise ja toa vahel.

5. Oranž ja söehall

Lisa Halloweeni hooajale vunki oranži ja söehalli värvipaletiga. Koosluse rõhutamiseks lisa veel valgeid toone.

6. Must ja punane

Must ja punane ei pruugi kohe sügist meenutada, kuid õigel kasutamisel loovad värvid kauni koosluse, millest õhkub hubast suvila tunnetust. Kasuta musta ja punast väikestes annustes, näiteks mustritena ja jaota need kogu ruumis ühtlaselt.

7. Virsik ja helehall

Muuda traditsiooniline oranži ja musta värvikombinatsioon leebemaks ning vali virsik ja helehall, et tuua koju pehmed sügistoonid. Ühenda kaks summutatud varjundit karge valgega, et tuua tuppa klassikaline sügisene soojus. Lisa elegantsuse lisamiseks naturaalseid materjale ja pruune aktsente.

8. Valge ja pruun

Rikkalik pruun toon lisab ruumi soojust, erkvalge aga annab sellele värskuse, eriti kui neid kahte kasutatakse seinavärvina. Sügavpruun on luksuslikult elegantne ja loob ajaloolise tunnetuse. Selleks, et tumedate seintega ruum oleks sel sügisel ülihubane, pikenda värvi lakke. Elavda seda värvikombinatsiooni rohke värske rohelusega.

9. Punane ja pruun

Rustikaalsed pruunid puidutoonid ja sügislehtedest inspireeritud erepunane varjund annavad kokku kauni sügisese värvipaleti. Kasuta palju neutraalseid toone, et tasakaalustada punase küllastust.

10. Oranž ja kuldne

Saa inspiratsiooni sügislehtede särtsakusest tulitava oranži ja sooja kuldse värvipaletiga. Nende rikkalike sügisvarjude intensiivsus lisab ruumi julget energiat. Lisa küllastunud oranžidele toonidele ajatut ilmet messingaktsentidega, sügavust tumedate värvidega või purusta värvi intensiivsus mustriga. Kui soovid aga muljet heledamaks saada, kasuta looduslikke materjale. Näiteks puitu.

11. Tolmune roosa ja roheline

Loo nende kahe värviga kutsuv atmosfäär. Tolmune roosa ja roheline tekitavad nostalgiatunde, eriti kui need on maandatud sooja pruuniga, kombineeritud messingaktsentidega ning esile tõstetud traditsioonilise mustrilise tapeediga.

12. Pleekinud punane ja hall

Sega jahedat halli pleekinud punasega, et saada sügiselt õdus ruum. Kuna selle hooaja eesmärk on muuta kodu eriti soojaks ja külalislahkeks, lisa tekikihid ja vaip, et luua pingevaba tunne.