Kui proovid kleepsu eemaldada, võib järele jääda valge või hall kleepuv laik, millele on halvemal juhul endiselt jäänud paberit. Nagu igasuguse uue puhastusviisi kasutamisel - testi alati enne valitud meetodit väiksel pinnal silmapaistmatus kohas ja alles siis asu terve kleepsu kallale.

Föön

Suuna sooja õhku puhuv föön kleepsu kohale vähemalt 40 sekundiks. Liim peaks pehmenema ja lihtsalt maha tulema. Kui järele jäi veel veidi kleepuvat massi, siis puhasta see seebiveega. See on üsna õrn meetod kleepsude eemaldamiseks, kuid ei pruugi sobida, kui pind on kuumustundlik.

Eukalüptiõli

Lõhnab suurepäraselt ja töötab ka suurepäraselt. Eukalüptiõli toimib kõige paremini siis, kui paberit pole palju. Hea liimijääkide eemaldamiseks. Pane õli puhtale lapile ja pühi kleebisetükk maha. Sama hästi toimib ka teepuuõli.

Küünelakieemaldaja

Küünelakieemaldaja aitab peaaegu alati. Küll aga tuleb selle kasutamisel meeles pidada, et eemaldaja võib värvitud pindadelt ka värvi eemaldada, nii et ole ettevaatlik ja katseta enne väikesel pinnal.

Juukselakk

Kas on midagi, mida juukselakk ei tee? Pihusta kleepsule ja pühi ära.

Valge äädikas

Ärge vala valget äädikat otse materjalile. Kalla seda puhtale rätikule ja aseta kleebisele vähemalt 30 minutiks. Poole tunni möödudes hõõru kleebise servi valges äädikas niisutatud lapiga. Ole oma tegevuses õrn. Alusta kleepsu eemaldamist nurkadest.

WD-40

WD-40 on suurepärane vahend, mis võiks igas kodus olla. Kanna lapile väike kogus WD-40. Hõõru lapiga kleepsu ning seejärel kasuta kaabitsat, et kleeps õrnalt eemaldada.

Sega paar tilka nõudepesuvahendit sooja veega kaussi. Tee pehme lapp niiskeks ning puhasta pind viimastestki jääkidest. Kuivata.