Osta uus dušikardin

On üsna ootamatu, kui sageli kõige ilmselgem lahendus pähegi ei tule. Uus dušikardin on lihtne võimalus vannituppa värvi või mustreid lisada. Ja seda ka siis kui elad üürikorteris.

Kui vannituba on väike, vali suure mustriga kardin - see aitab luua illusiooni avaramast ruumist. Vannitoas, kus on aga vähe loomulikku valgust, eelista võimalikult heledat kardinat, et kogu ruum tunduks helgem.

Paigalda uus dušiotsik

Pole vaja leppida vaevu niriseva veejoaga, millega šampooni välja loputamine tõeline kannatuse proovilepanek on. Vaheta oma dušiotsik välja ning juba saadki parema dušikogemuse.

Ära lase end valikutega üle koormata: tee juba eelnevalt selgeks, mis sulle oluline on. Kas soovid, et saaksid vee tugevust valida või hoopis otsikut, mis filtreerib vett.

Kui uut dušiotsikut pole vaja, löö vana läikima. Seda võiks teha lausa kord kuus. Kalla kilekotti äädikat ja seo kott ümber dušiotsiku. Jäta see sinna tunniks või üleöö - oleneb, kui must otsik on. Aja möödudes eemalda kilekott ja hõõru lapiga dušiotsik läikima.

Tee vuugid korda

Mitte miski ei riku dušielamust rohkem, kui mustad vuugid. Paned silmad kinni ja proovid neid ignoreerida, aga ikka jääb pilk seal püsima.

Üks variant on vana täide eemaldada ja vuugid uuesti täita. Oluliselt lihtsam ja kiirem on enne üritada neid puhastada. Seda saab teha näiteks vana hambaharja ja äädikaga. Suuremate pindade puhastamiseks täida vana nõudepesuvahendi pudel äädika lahusega ja tilguta seda vuukidele. Lase äädikal 10-15 minutit mõjuda ja küüri pind puhtaks.

Vuukide küürimisega peab muidugi olema ettevaatlik, sest vuugid ei ole nii vastupidavad kui plaadid. Liiga kõva nühkimise tagajärjel võib vuukide pind rabedaks muutuda.

Lisa eukalüpti kimp

Kujutad ette lõõgastavat aroomiteraapiat päeva lõpus? Seo eukalüpti kimp nööriga tugevalt kinni ja riputa see duši alla. Aur ja kuumus vabastavad hurmava lõhna. Kui sa eukalüpti lõhna ei armasta, võid ka mõne muu aromaatse taime kimbu lisada.

Investeeri uutesse hoiustamisvõimalustesse

Kui duši all käies peab pidevalt tegelema laiali olevate šampooni-, kehapesu- ja palsamipudelitega, on üsna keeruline lõdvestuda. Enne aga kui poodi lippad uut organisaatorit ostma, tee kindlaks, kui palju pudeleid sul on (ja kas neid kõiki on päriselt ka vaja) ja kui palju ruumi vajad.

Teine suurepärane variant on hankida kõikidele vahenditele ühesugused sildistatud pudelid. Nii näeb vannituba kohe kaunim välja, sest pole värvikirevaid purke.

Riputa üles veekindel kõlar

Oh, mis rõõm on käia duši all oma lemmiklugude saatel! Veekindlad dušikõlarid on enamasti taskukohased, neid saab Bluetoothiga ​​telefoniga ühendada ja need ei võta palju ruumi. Muidugi võid ka oma telefoni kasutada, aga kõlariga saab parema helikvaliteeti... ja elamuse.