Julged tapeedid ja värvivalikud muudavad korteri mõnusalt hubaseks ja soojaks. Sealjuures aga ei mõju korter segasummasuvila vaid hoopis kaunilt kujundatud tervikuna. Korterit läbivad toonid harmoneeruvad nii suurepäraselt, et omaniku käest tuleks värvikaardi koostamise õppetunde võtta.

Elutuba on kui sume suveõhtu. Toa tume sein on suurepärane taust kaminale ja maheroosale telekakapile. Kui mõnus see tuba veel sügisõhtul olla võib, kui tuli kaminas praksub?

Köök püüab pilke ja üllatab elegantse ning efektse seinaplaadi valikuga. Tõestus, et hea tulemuse saab saavutada ka vähesega. Ühevärvilise ja traditsionaalsema seinaga t tunduks see köök kordi igavam. Nüüd aga lausa kutsub kokkama.

Nii magamistuba kui ka töötuba kaunistavad julged tapeedid, mis mõjuvad rohkem maast laeni kunstitööna. Tõmbavad nad ju pilgu kohe endale. Olles mustrimarust taastunud saab uurida ülejäänud elemente, mis kontrastina võluvad oma lihtsusega.

Kohti, kuhu asju panna, on siin korteris tegelikult palju - need on lihtsalt oskuslikult peidetud. Lisaks sisseehitatud kapile esikus on ka magamistoas suur lükandustega kapp.

Ka vannituba ei ole mustriteta jäänud - siin elavdab rohe-valget ruumi pehmelt boheemlasliku mustriga vaip.

Mõnusalt vaba tunnetusega loodud korteril ei puudu ka rõdu, kus hommikukohvi nautida.

See kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.