Valgusküllase 210,1 m2 suuruse maja läbivaks jooneks on puitpaneelid. Esikus aga tervitab teine majale iseloomulik joon - must-valge värvipalett.

Kodu omanikele oli oluline, et oleks piisavalt ruumi asju ära panna ning pinnad püsiksid puhtad. Selle tõttu on kodus lausa kolm suurt garderoobi. Esimene neist - suur nelja meetri laiune garderoobikapp - paikneb mugavalt esikus.

Vasakpoolsesse majapoolde ehk lõuna ja õhtupäikese poole jääb 50,6 m2 suurune avatud köögiga elutuba. Kööki ilmestavad suured aknad, hele plaaditud põrand ning must kivitasapind. Köögi tasapinnad on kõik kivist. Ka pliit ja kraanikauss on uputatud tasapinna sisse, et oleks võimalikult stiilipuhas tulemus.

Stiili osas on hoitud pigem tumedamat joont: kogu mööbel ja ka osad seinad on tumedates ja julgetes toonides, mis lisavad muidu valgetele seintele erilist isikupära ja kontrasti. Must-valge värvikombinatsioon on suurepärane taust igale värvilaigule - näiteks kaunile sinakasrohelisele diivanile ja tammepuidust lauale.

Elegantne magamistuba on luksuslik puhkepaik, kui pikast päevast pead puhata. Magamistoast jõuab eraldi garderoobi ning vannituppa, kus kvaliteetses Balteco kivivannis saab enne magamaminekut lõõgastuda. Vannitoa teevad eriliseks ka kaks kraanikaussi ja kaks eraldi sahtliboksi, mis võimaldavad idülliliselt pereliikmetel samal ajal õhtuti oma iluprotseduure teha.

Majas on nii kolm tualetti kui ka kolm vannituba - nii on kõikidel külalistel alati koht, kus käija ning ei pea jagama ruume või järjekorras ootama.

Sauna leiliruumi laes on LED valgustitega meeleolukas „tähistaevas“ ja valgusti lava taga. Tumedast termohaavast saunalava on mugav koht, kus sõpradega aega veeta.

Saunast pääseb terrassile istuma. Terrass ja rõdu on puitplastikust - nii ei ole iga aasta muret õlitamisega. Piisab terrassi survepesuriga puhtaks pesemisest ja samas saab nii seda aastaringselt kasutada.

See luksuslik kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.