Kuigi esmapilgul võib koolilapse toa sisustamine tunduda lihtsa ülesandena – laud, tool ja raamaturiiul –, siis tegelikult võib funktsionaalse ja vastupidava toa sisse seadmine üpris keeruline olla. Õpilaseks jääb laps ju õige pikaks ajaks ja selleks, et need aastad mõnusalt mööduksid, tuleb iga detail hoolikalt läbi mõelda. Oluline on lapse tuppa leida kvaliteetsed mööblitükid, mis koos temaga kasvavad ja kaua vastu peavad, sest just kvaliteetne mööbel mängib olulist rolli lapse õpikogemuse, heaolu ja arengu toetamisel.

Pesapuu Sisustuskeskus avas äsja Tallinnas uue kaupluse, kus on lai valik kvaliteetset täispuidust mööblit, mis aitab luua mugava ja õppimist toetava keskkonna. Mine vaata järele! Aadress: Pärnu mnt 139c

Kuna kahjuks ei ole olemas võluvitsa, mis aitaks vanematel kärmelt üles leida need kõige kvaliteetsemad ja kaunimad mööblitükid, tulevad siinkohal appi Pesapuu Sisustuskeskuse võlurid. Kujutle, et lapse toa sisustamine on kui maagiline rännak, kus iga valik on müstiline tegelane, kes aitab lapsel avastada maailma õppimise ja loovuse kaudu. Siin on mõned nõuanded, mille Pesapuu Sisustuskeskus vanematele selleks teekonnaks kaasa tahavad anda:

Ergonoomilisuse loits: Korralik kirjutuslaud ja tool on justkui maagilised abimehed, mis hoiavad eemal ebamugavustunde ja seljaprobleemid ning lasevad lapsel keskenduda õppimisele. Kõik Pesapuu lauad ja toolid on selle loitsuga üle käidud, mistõttu ei pea sealt mööblit hankides ergonoomilisuse pärast muretsema.

Vastupidavuse võlu: Lisaks ergonoomikale tasub tähelepanu pöörata ka mööbli vastupidavusele, sest võluvalt kaua kestvad esemed toetavad last kogu tema kooliajal. See tähendab, et isegi pärast väsitavat päeva saab ta tulla koju, istuda oma kalliks saanud kirjutuslaua taha ja tunda end mugavalt. Samuti võib kvaliteetne mööbel korraliku hooldamise tulemusena teenida lauda mitmeid põlvkondi.

Korralduse maagia: Raamaturiiulid ja kapid on justkui võlusektsioonid, mis hoiavad toa korras ja organiseerituna. Kui lapse asjad ja koolist saadud õppematerjalid endale oma koha leiavad, saab lapse keskendumisvõime sära helendada nagu maagiline säde.

Inspiratsiooni lumm: Täispuidust mööbel toob tuppa maagilise õhkkonna, mis kutsub esile loomingulised ideed ja inspireerib avastama teadmiste aardeid. Nii saab lapse toast võlumaailm, kus õppimine ja loomine saavad kokku, tekitades tõeliselt maagilise keskkonna.

Õppimise võluruum: Kvaliteetne kirjutuslaud ja tool aitavad aga luua ruumi, kus õppimine muutub nauditavaks seikluseks. Need võluriistad vähendavad väsimust ja stressi ning toetavad last õppimisel.

Puhkuse- ja mängunurgake: Kindlasti ei tohi ära unustada ka maagilisi puhke- ja mänguhetki. Mõnus voodiraam ja kaunis raamaturiiul aitavad tuppa tekitada hubase mängunurga, kus laps saab lõõgastuda ja fantaasiamaailmadesse sukelduda. See on justkui maagiline pelgupaik, kus tasakaalustub õppimise ja rõõmsa mängu võluvägi.

Pesapuu Sisustuskeskuses ootab sind kõik, mida vajad, et muuta lapse tuba hubaseks pesaks, kus õppimine, mängimine ja puhkamine sulanduvad maagiliseks seikluseks. Siit leiad võlukepi, mis aitab sul luua imelise ruumi täis rõõmu ja teadmiste võlu.

Laia valiku ajas kestvat, tervisesõbralikku ja kvaliteetset täispuidust mööblit leiad Pesapuu salongidest. Sisustatud saab iga tuba, sest valikust leiad nii tamme- kui ka männipuidust kappe, kummuteid, laudu, diivaneid, voodeid, pinke, peegleid ja vastupidavaid puidust mänguasju lastetuppa. Magamistuppa leiad salongist ka rikkaliku valiku erinevaid madratseid.

Pesapuu Sisustuskeskused

• Tallinn – UUS KAUPLUS: Pärnu mnt 139c

• Tartu – Sisustus E Kaubamajas, Tehase 16, 2. korrus

Külasta ka Pesapuu e-poodi ja tee ost kodust lahkumata!

Jaga
Kommentaarid