Sofja räägib, et poeg soovis endale sünnipäevaks Harry Potterist inspireeritud tuba. Kuigi poiss valis ise seina ja mööbli värvi, oli ülejäänud toa valmimine talle üllatuseks. Enne sünnipäeva veetis ta aega vanaema juures, et tuba saaks valmida. Võib ainult ette kujutada, missugune õnnetunne teda valdas, kui ta esimest korda oma uut tuba nägi!

Toale uue ilme andmiseks kulus nobedate näppudega emal vaid kolm päeva.

Fototapeet, mis tekitab tunde justkui oledki sattunud Sigatüüka kooli, telliti. Toa omanikul oli kindel visioon, et seal peab olema kamin - täpselt nagu Gryffindori puhkeruumis.

IKEAst pärit mööbel sai uue värvikihiga sobivaks tuunitud. Teravama pilguga fännid märkavad seal ehk vihjet Gryffindori majavärvidele - punane ja kuldne. Keelatud metsa meenutava kangaga kaetud mõnusalt pehme tugitooli leidis Sofja aga keldrist. Kiirelt sündis otsus väsinud välimusega tool korda teha ning talle uus elu anda.

Sinine tuledega kaunistatud baldahhiin on ühtaegu viide Harry Potteri voodile Sigatüükas kui ka võimalus une ajal võlumaailma seiklema minna. Voodi kõrvalt leiab nii Hedwigi puuri, helendavad nõiajoogid kui ka seinale kinnitatud luua - et ikka õigeks ajaks lendluudpalli harjutama jõuaks. Kinni püütud kuldne kitu on aga kauni kupli all kirjutuslaual.

Toale viimase lihvi andvad detailid otsis leidlik naine Depost, tellis Aliexpressist või valmistas ise. Olemas on nii tiibadega võtmed kui ka väikest kasvu truu majahaldjas Dobby. Sokkki on viimasel olemas! On üsna kerge näha, miks nii suured kui väikesed fännid seda tuba imetlevad.

Sofja kinnitab, et poeg on oma uue toa üle üliõnnelik ja lisab muigega: „Ent koristada ikka ei viitsi!“ Kes teab, ehk on seegi päris Gryffindori magamistoaga sobiv lahendus.