„Meie äriformaat on eritellimustoodete valmistamine vastavalt kliendi vajadustele ja soovidele. Samuti on meie tugevuseks lai tooteportfell, käsitleme kõiki olulisi valdkondi, nagu aknad, sise-, välis- ja terrassiuksed, trepid ning majad,“ tutvustab akende ja uste müügijuht Marilin Metsmaaker. „Oleme kaua turul olnud ja tuntust kogunud, väga suur osa klientidest teeb kordusoste ning soovitavad meid enda tuttavatele.“

Aru Grupile väljastatud FSC-sertifikaat tõendab, et tootmises kasutatav puitmaterjal on jälgitud, kontrollitud ja pärineb jätkusuutlikult majandatud allikatest. Toodete valmistamisel kasutatakse ainult kvaliteetseid materjale ja tarvikuid, mis arusaadavalt kergitavad toote omahinda. Lõpphinna kliendisõbralikuks muutmisele aitab kaasa töötajate professionaalsus, nüüdisaegsed seadmed ja efektiivne tootmisprotsess. Ettevõte koosneb neljast tootmistehasest, kus valmistatakse aknaid-uksi, treppe, maju ning liimpuidust komponente. Aru Grupi arengustrateegiad lähtuvad pikaajalisest jätkusuutlikkusest protsesside pideva täiustamise, personali hoidmise ja koolituse, robottehnoloogiate ja digilahenduste arendamise kaudu.

Kõik avatäited mugavalt ühest kohast

Tootevalikus on erineva avanemisviisiga nii puidust kui ka alumiiniumiga välisküljelt kaetud puidust aknad, välis- ja lükanduksed. Süveneda tasub pakutavate puidust siseuste valikusse, kus on võimalusi nii retrostiilis kui ka modernsete objektide ehitajatele. Tooted valmivad eritellimusena, mille kujunemises on olulisel kohal koostöö kliendiga.

Kõik Aru Grupi akende ja välisuste puitosad immutatakse enne lõplikku viimistlust, et tagada puidu pikaajaline vastupidavus ning viimistluskihtide püsivus. Immutusprotsess toimub pärast puitprofiilide ja tappide lõikamist ning enne raamide kokkupanemist – nii tagatakse immutus ka tapivuukides.

Aknad toodetakse vastavalt kliendi soovile kas modernsemate profiilide või klassikaliste puidust veeninaprofiilidega, kui on soov säilitada või jäljendada retrostiili.

Välisuste valikus on mustriga pressitud sileuksed, Skandinaavia ja Saksa tüüpi, klassikalised viilungitega, tuletõkke- ning profiillaudisega uksed. Uksemudeleid on võimalik kujundada ka koostöös müügiesindajatega.

Aru Grupp puitalumiinium aknad ja lükanduksed

Siseuksi valmistatakse nii männist kui ka väärispuidust – tammest ja saarest. Saab valida nii siledaid pressuksi, mida võib soovi korral katta spooniga, kui ka värvitud või peitsitud tahveluksi, mis sobivad miljööväärtuslikku interjööri. Sama profiiliga uksi on võimalik teha ka seinasisese karkassiga või seinapealse lükanduksena.

Terrassi- ja rõduuksi saab toota sisse- või väljapoole avaneva käänduksena, liug- või kald-liugavanevana lükanduksena ning sissepoole avaneva voldikuksena.

Aru ED Flush EX soojapidav pressvälisuks

Välisuste valikus on erineva soojapidavuse ja profiiliga uksed. Nüüdisaegsesse hoonesse sobivad pressitud mustriga sileuksed või väljast alumiiniumiga kaetud profiiluksed. Vanadele majadele, suvilatele või renoveeritavatele majadele sobivad nii profiillaudisega kui ka klassikalised massiivpuidust uksed. Kui on nõutud tulekindlust, saab toota tuletõkkeukse.

Akende ja uste tootmise aeg on kiire, võttes üldjuhul vaid 4-5 nädalat, ning toodete kvaliteedi ja hinna suhe on kliendi jaoks hästi paigas.

Standardsed ja erilahendusega trepid

Trepp on kodu sisustuselement, mis peab olema visuaalselt kena, ruumisäästlik ja tagama ohutuse kasutajatele. Aru Grupis valmistatakse nii standardseid kui ka erilahendusega treppe. Standardset treppi on kõige kergem tellida veebikeskkonna Stair24 kaudu, kus on tellimuse esitamine lihtne, hinnad soodsad ja tarneajad vaid kuni neli nädalat.

Erilahendusega treppide tellimiseks on kõige mugavam panna oma soovid ja mõtted teele veebilehe päringuvormi kaudu. Sõltuvalt kasutatava puu liigist ja trepi konstruktsioonilahendusest toodetakse odavamaid ning kallimaid treppe. Vastavalt kasutusotstarbele ja objekti eelarvele on võimalik leida koostöös Aru Grupi kogenud trepimeistritega optimaalne lahendus.

Treppide osas pakub ettevõte suurte kogemustega paigaldusmeeskonna abi, kes aitab teie soove täita nii mõõdistamise kui ka hilisema paigaldamisega, et trepi mõõdud saaksid täpsed ning tulemus oleks sobivaim ja kauakestev.

Kiire ehitusprotsess muudab majaehituse hinnasõbralikuks

Aru Grupp pakub ka tänapäevaseid energiasäästlikke puitkarkassil elementmaju ja masintöödeldud palkmaju. Võimalik on tellida nii eramuid, suvilaid, paarismaju kui ka ridaelamuid. Kiire ja hinnasäästliku ehitusprotsessi objektil teevad võimalikuks tehases täpselt valmistatud detailid nii element- kui ka palkmajade puhul.

Aru Grupp elementmaja, puitaknad ja puidust välisuks

Elementmajade tootmine on tunnustatud rahvusvahelise CE-sertifikaadiga ja vastab Põhjamaade standarditele, mille tõttu on need väga hinnatud lisaks kodutarbijale ka Rootsis, Norras, Saksamaal, Taanis, Suurbritannias, Prantsusmaal ja Islandil. Hoonekonstruktsioonide head soojapidavusomadused vähendavad küttekulusid kogu ehitise eluea vältel.

Palkmajade tootmisel pööratakse Aru Grupis suurt rõhku puitmaterjali valikule, naturaalsest puidust interjöör on järjest taastuv trend. Lisaks konstruktsioonielementidele pööratakse parema energiatõhususe saavutamiseks tähelepanu ka akende ja uste õhutihedusele ning ventilatsioonile, tegeledes pidevalt tootearenduse ja testimisega. Tänu tugevale tootmisüksustevahelisele integratsioonile on võimalik klientidele pakkuda väga heade tehniliste näitajatega maja konstruktsioonielemente.

1993. aastal asutatud Aru Grupp on Eesti kapitalil põhinev puidutööstusettevõte, kus töötab 175 inimest. Ettevõttele kuuluvad kaubamärgid Aru Joinery ja 2019. aastal lansseeritud Stair24.

Ettevõte tunneb rõõmu ja uhkust oma klientide üle, kellega 30 aasta jooksul on hulgaliselt vastastikku loomingurõõmu pakkuvaid projekte lahendatud. Aru Grupp saab olema kindlasti ka teie usaldusväärne koostööpartner, kui on saabunud aeg valida endale akna-, ukse-, trepi- või majatootja!

Täpsematele küsimustele saab vastused Aru Grupi või Stair24 kodulehtedelt.

Jaga
Kommentaarid