Kodu tutvustab oma koloriiti ja tunnetust juba esikus. Heksagonidest sinakashall plaat voolab seintelt põrandale ning juhatab kiirel sammul ülejäänud kodu avastama. Peegeluksega kapp muudab aga ruumi veelgi avaramaks.

Elutoas tervitavad mahedad toonid ja looduslähedased materjalid. Helehall Laura Ashley diivan aga kutsub jalga puhkama ning hetke nautima.

Ka köögist õhkab maalähedust. Puit lisab õdusust ja loob hubase keskkonna, samas kui rohelusekillud ja voogavad detailid rahustavad meelt. Köögist paistab ka klaasuste taha peituv kinnine terrass ehk suvetuba, nagu seda omanikud kutsuvad. Hommikukohvi nautimiseks on selles kodus küll imeliselt palju võimalusi!

Kodus on kolm magamistuba. Peamises magamistoas hakkavad silma puidust ning punutud detailid, mis viitavad põgusalt elutoale ning ehk veidi idamaadelegi. Tuba mõjub rahustavalt. Linane voodipesu ning taimed muudavad toa mõnusaks pesaks.

Lastetoad on aga julgemad ning peegeldavad omanike iseloomu ja huvisid. Must-valges toas mõjub vastandlikkus efektse taustana, mis annab võimaluse igal väiksemalgi värvilisel detailil silma torgata. Teise toa mahedalt roosa-roheline maailm aga mõjub leebe, helge ning tütarlapselikuna.

Hall vannituba on rahulik koht lõõgastumiseks. Kirjud aktsentplaadid seinas ergutavad meeli ja tuletavad meelde, et esikus tervitas meid mustrimäng.

Ümber maja on 75m2 kümblustünniga terrass, kõrghaljastus ja privaatne sisehoov. Aias saab aga iga rohenäpp meelepärast kasvatada - olemas on nii kasvuhoone kui ka piisavalt ruumi taimede kasvatamiseks.

See omanäoline Maardu kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.