Ei ole ju lihtne kapile, voodile või riiulile niisama peale vaadates ette kujutada, kuidas see konkreetses ruumis välja näeb või ülejäänud mööbliga kokku kõlab. Ega leida erinevatesse tubadesse mööblit, mis kõik omavahel kokku sobiks ja kodus stiilse terviku moodustaks.

Nüüd on see aga oluliselt kergem, sest maailmakuulus Itaalia disainmööblitootja Febal Casa on loonud kontseptsiooni Total Living, mis võimaldab luua kodus ühtse stiiliga terviklahendusi. See tähendab, et samu materjale ja viimistlusi on läbivalt võimalik kasutada erinevates tubades ja täiesti erinevate mööbliesemete juures.

Kogu sisustus ühest kohast

Febal Casa ainuesindaja Eestis on mööblisalong Alexanto, mille eesmärk ongi pakkuda tõeliselt ainulaadseid ja kvaliteetseid lahendusi ning aidata seejuures luua tasuta sisekujunduslahendus tervele sinu uuele kodule. Enam ei ole vaja mööda mitmeid poode ja salonge ringi joosta, et ühest diivan, teisest voodi ja kolmandast garderoobi riiulid hankida või värvinäidistega erinevates kohtades mööbliesemete kokkusobivust kontrollimas käia. Alexanto salongis saad maha istuda professionaalse sisekujundajaga, kes aitab sul ühtset stiili järgides sisustada kõik ruumid köögist lastetoani välja.

Kui unistad harmoonilisest kodust, kus kõik toad küll eri noote mängivad, kuid kokku siiski lummava sümfoonia moodustavad, siis aitab Alexanto selle unistuse ilma suurema vaevata ellu viia.

Sinu uus kodu peopesal

Kuna salongi jaoks on oluline, et iga tellija oma koduga tõeliselt rahule jääks ja üheski otsuses kahtlema ei peaks, antakse koduomanikele võimalus enne tellimuse lõplikku kinnitamist oma uues kodus ringi käia. Kuidas? Kasutades 3D graafikat! Nimelt valmistatakse enne ühegi toote tellimist sisustamist vajavast kodust kaasahaarav 3D-videotuur, mis tähendab seda, et sa saad oma kodus ringi jalutada nagu videomängus ja kõik toad üle vaadata. Nii on võimalik tubadest ja kogu elamisest tervikpilt saada ning veenduda, et kõik hakkab olema täpselt selline, nagu ette kujutasid.

Oma ala spetsialistid

Alexantoga koos töötades võid kindel olla, et tegu on oma ala tõeliste spetsialistidega. Kui suurtes masstoodangut pakkuvates sisustuspoodides ringi käies pead tihti ise pead murdma, milliseid töötasapindu kööki valida või kuidas täpselt magamistuppa garderoob paigutada, siis Alexanto muudab asja eriti lihtsaks. Kuna salongil on olemas oma sisekujundajad, siis võtavad nad kogu vaeva enda peale. Näiteks, kas teadsid, et kööki planeerides tuleks lisaks kapiuste värvile ja valamu kujule hoolikalt mõelda ka liikumistrajektooridele, töötamis- ja ulatuskõrgustele ning korrektsele valgustusele. Või kas oled juba välja mõelnud, kas soovid garderoobile uksi või mitte? Kas ustel peaks olema peegel? Kas soovid kapi sisse ka sahtleid või riiuleid? Kas soovid riidekappi või garderoobi valgustust? Need on küsimused, millele tavainimene esimese hooga sageli isegi mõelda ei oska.

Lõppude lõpuks on sisustuse valimine ja soetamine tähtis otsus, sest iga aasta köögimööblit ega voodiraami ju välja ei vaheta. Just sellepärast tulebki investeerida kvaliteetsesse ja stiilsesse sisustusse. Alexanto sisustusspetsialistid tegelevad selliste asjadega päevast päeva, nii et võid oma kodu julgelt nende hoolde usaldada.

Tutvu Alexanto salongiga lähemalt nende kodulehel alexanto.ee

või külasta Tallinna salongi aadressil Järve tn 2.

Jaga
Kommentaarid