Xiaomi Robot Vacuum X10+ – töötab hästi, hooldab end ise

Kallimad kõrgema klassi robottolmuimejad on tunduvalt nutikamad, vajavad vähem hooldust ja lisaks tolmu imemisele pesevad nad ka põrandat, tühjendavad automaatselt oma tolmumahuti ning asendavad musta vee paagis puhtaga. Seega on Xiaomi X10+ iseteenindav põrandapuhastussüsteem.

  • Imemisvõimsus 4000 Pa - piisavalt suur, et imeda nii põrandad kui ka vaibad puhtaks.

  • 2,5-liitrine prügikott - robot saab sellisesse kotti oma konteinerit 60 korda tühjendada.

  • Niisutatavad pöörlevad lapid - puhastavad hästi plaate, parketti ja muid põrandakatteid.

  • Universaalne roboti jaam - laeb roboti akut, tühjendab tolmukonteinerit, vahetab roboti paagis vett, peseb ja kuivatab lappe.

  • Kaardistamissüsteem S-Cross AI - kaamera, erinevate andurite ja laserskanneriga varustatud navigatsioonisüsteem töötab tõrgeteta: robottolmuimeja orienteerub hästi ruumides ja kaardistab täpselt.

  • 5200 mAh mahutavusega aku - robot töötab täislaetud akuga kuni kaks tundi.

  • Hind on umbes 800 eurot - samas klassis on tublisti kallimaid põrandapuhastusroboteid, millel ei õnnestunud paremaid töötulemusi näidata.

Täpne kaardistus, suur imemisvõimsus, põrandakatte tuvastamine

„Mulle meeldis, et robottolmuimeja Xiaomi X10+ suudab kiiresti ja väga täpselt ruume skannida – telefoni installitud rakenduses Xiaomi Mi Home näen oma kodu ruumide plaani, saan jälgida kodu 3D-vaadet, planeerida roboti tööd.

Madal imemisvõimsus on sageli üks peamisi robotite miinuseid, kuid sel juhul see ei kehti – võimas ja tõhus robottolmuimeja Xiaomi X10+ imeb tolmu ülihästi. Meeldis, et robot tunneb vaibad automaatselt ära (iga robot seda ei suuda). Vaibale jõudes tuvastab Xiaomi X10+ pinna, suurendab imemisvõimsust, tõstab põrandapuhastuslapid nii kõrgele, et need ei puudutaks vaipa – pole vaja rakenduses osutada, kus asub vaip ja kus põrand. Xiaomi X10+ teeb ühtviisi nii põrandad kui vaibad kenasti puhtaks, mul pole mingeid etteheiteid.“

Puhas põrand, kuivad lapid

Xiaomi Robot Vacuum X10+ on varustatud kahe lapiga, mille pöörlemiskiirus on 180 pööret minutis ja suurema efektiivsuse huvides on lapid pesemise ajal vastu põrandat surutud. Vett saab lappidele doseerida vastavalt põrandatüübile: plaatidele saab lasta rohkem ja puitpõrandatele vähem. Xiaomi X10+ puhastab põranda ootuspäraselt – mustus on kadunud ja isegi kinnikuivanud laigud kaovad.

Kuna pesulapid asuvad roboti tagaosas, saab robot Xiaomi Robot Vacuum X10+ ühekorraga tolmu imeda ja põrandat pesta. Jaama naastes ei pese robot üksnes lappe puhtaks, vaid ka kuivatab neid kuuma õhuvooga.

Roboti isepuhastus

Roboti Xiaomi Robot Vacuum X10+ jaama on integreeritud mitu lahendust: roboti aku laadimine, tolmumahuti tühjendamine, roboti veepaagis vee vahetamine, lappide pesemine ja kuivatamine. Jaamas pumbatakse must vesi vastavasse mahutisse ja roboti paak täidetakse puhta veega.

Kui töö on tehtud, naaseb robot laadimisjaama, tühjendab mustavee paagi, peseb lapid puhtaks ja seejärel kuivatab need. Roboti veepaakide automaatpuhastus säästab meie aega, mistõttu neid töid (musta vee väljavalamine, puhta veega täitmine, tolmuimeja koti vahetamine) tuleb palju harvemini teha. Kui on aeg asjakohaseid töid teha, teavitab robot sellest häälteadetega.

Rakendusega Xiaomi Home saab juhtida robottolmuimejat, seadistada tolmuimemise ja pesutoimingute parameetreid, jälgida selle tööd reaalajas, vaadata ruumide kaardistust, valida koristatavad ruumid ja need, mida pole vaja koristada.

Hinnang

800-eurone robottolmuimeja Xiaomi Robot Vacuum X10+ ei ole just odav, kuid võrreldes mõne muu sarnase taseme ja funktsioonidega tolmuimejaga on selle hind madalam. Xiaomi Robot Vacuum X10+ Plus teeb oma tööd hästi. Puhastab tõhusalt mis tahes kattega põrandad ja vaibad, peseb põranda puhtaks ja puhastab kinnikuivanud plekid.

Kuna robot töötab vaikselt, ei sega töötamist ega teleri vaatamist. Ainult veepaakide automaattühjendus tekitab müra, kuid see kestab lühikest aega.

Kuni robot töötab, oleme meie vabad ja lülitagem siis uus teler Xiaomi TV Q2 sisse. Saate vaadata erinevat sisu, meelt lahutada ja kui rakendus Xiaomi Mi Home on alla laaditud, kontrollida, kus teie robot parajasti asub ja mida ta seal teeb.

Xiaomi TV Q2 – tootja lahendused ei jäta kedagi külmaks

Uues 55-tollise QLED-ekraaniga Xiaomi TV Q2 teleris installitud Google TV tarkvaraplatvorm võimaldab kasutada laia valikut veebisisu ja teenuseid. Toas vaikselt töötav tolmuimeja ei summuta ruumilist heli ja seda tänu 2 x 15 W kõlarite ja Dolby Atmos-tehnoloogiale. Funktsioon HDR10+ (High Dynamic Range) toob esile väga tumedate ja väga heledate stseenide detailid ning Dolby Vision IQ tagab suurepärase pildi mis tahes keskkonnatingimustes.

  • Soliidne disain - teleri ekraani ääristab väga õhuke alumiiniumraam. Tagapaneel on valmistatud tugevast ja kvaliteetsest plastist ja sellel on kõik vajalikud uusimatele standarditele vastavad ühendused: 2 x USB, 3 x HDMI, AV-ühendus, side-, optilise kaabli ja antenniühendus.

  • QLED-ekraan - selge pilt, täpsed värvid, lai (178°) vaatenurk, 4K-eraldusvõime (3840 × 2160 pikslit) ja 92% DCI-P3 värviruumi katvus. Ekraani värskendussagedus on 60 Hz. Toetab HDR10+ funktsiooni.

  • Komponendid - teleril Xiaomi TV Q2 on neljatuumaline MTK 9611 Quad A55 protsessor, Mali G 52 graafikakaart, 2 GB muutmälu ja 16 GB sisemälu.

  • Heli - 2 x 15 W võimsusega helisüsteem Dolby Audio tehnoloogiaga.

  • Väga atraktiivse hinnaga - umbes 550 eurot terava pildiga meelelahutuskeskuse eest – see on ju tõesti vähe.

Pilt ja heli

Xiaomi TV Q2 on QLED-ekraaniga teler. LED- ja Quantum dot (kvantpunkti) tehnoloogiate ühendamise tulemusena edastavad ekraanid erksat valget värvust ja loomulikke põhivärve, edastatav pilt on palju teravam, pildi kontrastsus ja heledus on oluliselt suurem ning pilt tuleb täpsem.

QLED-ekraanidel on pilt selgelt nähtav mis tahes nurga alt – Xiaomi TV Q2 ekraani vaatenurk on 178°. Funktsioon HDR10+ suurendab kontrastsuse suhet ja värviruumi, sobitab sügavaid musti toone väga heledate toonide aktsentidega, mistõttu on pilt loomulik. Lisaks reguleeritakse iga stseeni jaoks toonide kaardistamist, et pilt oleks alati optimaalne. Teleri andurid tuvastavad keskkonna valgustust ja reguleerivad HDR-pildi kvaliteeti vastavalt sellele ning nii on ka hästi valgustatud ruumis hea kontrastsus ja eredad värvid.

Telerile Xiaomi TV Q2 paneksin hinde „väga hea“.

Xiaomi TV Q2 teleril on kaks kõlarit koguvõimsusega 30 W. Dolby Audio tehnoloogia toetab ruumilise heli efekti, kuid ärge oodake, et see oleks nii väljendusrikas kui kinosaalis. Taasesitatud heli on selge ja nüansirikas. Mõttekas heli taasesituse funktsioon – maksimaalse helitugevuse seadistus: teler kontrollib helitugevuse kõikumist ja hoiab helitaseme ühtlasemana.

Juhtige telerit häälkäsklustega

Xiaomi TV Q2 teleris installitud Google TV platvorm annab juurdepääsu Google Assistantile, mobiilirakendustele, mängudele, filmipoele Google Play. Teleril on ka Xiaomi TV+ rakendus – veelgi rohkem sisu ja rohkem võimalusi.

Telerit saab juhtida Google Assistanti või Alexa abil häälkäsklustega, seega saate paluda Google'il leida filme, näidata saateid, mängida teie lemmikmuusikat, juhtida telerit.

Rakenduse Xiaomi Mi Home allalaadimise korral saate juhtida muid Xiaomi nutiseadmeid, näiteks tolmuimejat Xiaomi Robot Vacuum X10+.

Hinnang

Kui võtta arvesse Xiaomi TV Q2 suurepäraseid omadusi ja madalat hinda, on selge, et ettevõte leidis Q2 mudeli loomisel aruka kompromissi, mis alandas märgatavalt teleri hinda, säilitades samas täiusliku pildikvaliteedi. Xiaomi TV Q2 teleri pilt suudab konkureerida tunduvalt kallimate telerite taasesitatud kujutistega. Google TV platvorm ja ülisuur programmivalik tagavad mõnusa ajaveetmise kodus – ühendad teleri internetti ja sul on kõik, mida hing igatseb.

Ühesõnaga – hea telekas, aga kui hinda vaadata, siis väga hea. Ja mis kõige huvitavam, kui Xiaomi TV Q2 teleri ja kodus usinalt rügava tööka roboti Xiaomi Robot Vacuum X10+ hinnad kokku arvata, saad aru, et ühe kallima seadme, millel on samad omadused, hinnaga saad sel juhul hoopis kaks tükki!

Jaga
Kommentaarid