Hele ja valgusküllane esik muutub sujuvalt elutoaks ja köögiks. Õhulisust lisab puidust trepp ning valgust võimendab tagasihoidlik, ent suur, peegel. Heledast puidust mööblidetailid ja taimed tõusevad helehalli mustrilise põranda taustalt esile, suunates sind sujuvalt tuppa, kus kuldse läikega diivan istuma kutsub. Diivani kõrvalt pääseb mugavalt terrassile, kus kevadise päikese käes hommikukohvi nautida või sõpradega aega veeta.

Kööki ja elutuba eraldab efektne valge puidust ehitatud vahesein, mis annab võimaluse diivanil istudes köögis toimetavat pereema jälgida või vastupidi - pidada köögist silmas elutoas toimuvat. Ühtne värvipalett ja efektsed origamilambid ühendavad esimese korruse toad elegantseks tervikuks.

Esimesel korrusel alguse saanud minimalistlik värvigamma jätkub ka teisel korrusel, kus asuvad magamistuba, lastetuba, külaliste tuba ja kontor.

Magamistuppa astudes pole kahtlustki, et toa fookuspunktiks on tume kontinentaalvoodi. Efektne sein, kollased kardinad ja pilkupüüdev lamp raamivad vaadet ning ergutavad muidu mahedat heledat ruumi. Kindlasti toovad päikesekollased detailid ka hommikuti ärgates rõõmu ja hea tunde, et tegudele sättida.

Külalistetuba on elegantselt tagasihoidlik, olles nii sobilik ükskõik kellele ööbimiseks. Õhtuti täitub tuba põneva varjumänguga, mida pakub omanäoline lambikuppel.

Lastetuba on mõnusalt roosa ja pehme - täiuslik tuba printsessile. Arvukad tekstiilid ja pehmed tekstuurid tekitavad tunde justkui oleksid mahedas pilvevahus mängimas. Funktsionaalne mööbel aga areneb kergesti koos lapse kasvamisega. Väikeste muudatusega saab sama mööblit kasutada aastaid aja aastaid.

Helehall ja valge vannituba harmoniseerub suurepäraselt ülejäänud koduga. Peened hallidest plaatidest moodustavad triibud ning hele lagi annab ruumile õhulise ja avara tunde. Milline mõnusalt minimalistlik koduspaa!

See kaunis kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.