Imelihtne paigaldus

Gumidecki terrasside suurim eelis ongi see, et nende paigaldamiseks ei ole vaja koju kutsuda mitte ühtegi töömeest ega spetsialisti. Kui oled kasvõi korra elus legodega mänginud, siis on ka Gumidecki terrassi paigaldamine sulle jõukohane.

Kuni 08.06 käib Moodne Kodu Facebooki lehel loosimäng, kus Gumideck loosib välja 100-eurose Hookusbookus.com kinkekaardi. Osalemiseks vajuta siia!

Rõdupõrand Gumidecki moodulitest

Nimelt on tegu termosaarest valmistatud erinevas mõõdus terrassilaualippidega, mida saab väga hõlpsalt laduda spetsiaalsetele kummist ankrutele. Viimased fikseerivad iga detaili täpselt õigele kohale ja samale kõrgusele. Tulemus jääb täpne ja ühtlaste vahedega ning katab põranda ilma suuremate materjalijääkideta. Ainus tingimus! Alus olgu kõva ja võimalikult sile. Korrusmajade rõdud, betoonterrassid ja saunade kahhelpõrandad seda enamasti on ja just sinna on kõnealune toode mõeldudki.

Vastupidav materjal

Lisaks on Gumidecki moodulpõrandad valmistatud vastupidavast termotöödeldud saarepuust, mis on ilmastikukindel ja sobib suurepäraselt nii sise-­ kui ka välistingimustesse.

Termosaare eelised:

  • Termotöötluse tulemusel paisub ja kahaneb puit välistingimustes oluliselt vähem.

  • Puidus leiduvad toitained muutuvad termotöötluse käigus puidukahjuritele ja hallitusseentele raskemini kättesaadavaks.

  • Puidu soojus- ja heliisolatsiooni omadused paranevad naturaalpuiduga võrreldes kuni 30%.

  • Termotöötlus annab puidule kauni ja sügava tooni, mis teeb meie termosaarest suurepärase alternatiivi troopilisele lehtpuidule.

Gumideckiga kaetud talveaed

Mitte ühtegi varjatud kulu

Kindlasti mängib terrassilaua valiku juures suurt rolli hind. Kes meist siis ei otsiks parimat hinna ja kvaliteedi suhet. Gumidecki terrassi puhul on asjad tehtud eriti lihtsaks. Selleks et teada saada, kui palju pead oma uue terrassi eest välja käima, kasuta lihtsalt Gumidecki hinnakalkulaatorit. See kalkulaator arvutab põranda maksumuse terrassi kuju ja suuruse järgi kiirelt välja ning just täpselt nii palju sa oma terrassi ees maksma peadki. Ei mingeid üllatusi ega varjatud kulusid!

Ärikinnisvara projekt Peetris

Igaühele oma

Veel on Gumidecki terrassid head selle poolest, et iga terrassi või põranda omanik saab ise valida, milline muster tema kodu kaunistama hakkab. Nimelt on Gumidecki puitlaudise moodulid saadaval seitsmes erinevas pikkuses ja neist on võimalik moodustada üheksas erinevas mustris põrandaid. See tähendab, et terrassi loomisel ei pea sa šnitti võtma naabritelt, vaid saad oma koju luua midagi hoopis omapärasemat.

Uuri lähemalt: www.gumideck.ee! Gumidecki näidiseid võid oma silmaga näha ka Tallinna ja Tartu puumarketites, samuti saab Gumidecki soetada puumarketi veebist ja kohapealt.

Uued hooldusvabad Gumi puitplastkomposiidist (WPC) moodulid

Sel suvel on Gumideckil eriti põnevaid uudiseid: müügile jõuab Gumi WPC ehk puitplast-komposiitmaterjalist Gumideck. Gumi Wpc pakub viit erinevat tooni tumehallist valgeni, lipid kinnituvad omavahel endiselt kummiankrutega, põrand on tugev ega vetru ja plastikosa koosneb minimaalselt 90% ulatuses ümbertöödeldud plastikust.

WPC on hooldusvaba. Esteetilisuse säilitamiseks vajab vaid pesu!

Milline on Gumi wpc ja muude wpc moodulite erinevus?

Gumidecki erineva suurusega mooduleid kasutades on võimalik saada mõõtudelt klappima igasugune pind, kasutamata tööriistu ja tegemata lõikeid. Muud kaubandusvõrgus müüdavad moodulid seda ei võimalda. Pikad lauad nõuavad ka aluslaagitust.

GUMI WPC

Gumidecki terrassimoodulite ametlik maaletooja Eestis on Gumideck OÜ. Vaata lähemalt: www.gumideck.ee

Jaga
Kommentaarid