Hoone valmis algselt aastal 1883, kuid on 2012. aastal uuesti ehitatud.

Läbi kahe korruse ulatuv viietoaline korter võlub puidu, maalähedaste toonide ja silmatorkava muusikaarmastusega. Avaras elutoas on võimalus sõpradega aega veeta nii diivanil filme vaadates, musitseerides kui ka suure puidust laua taga süües. Mahedate toonidega tuppa lisavad särtsu erkpunased toolid ja ikooniline punane Smegi külmkapp. Arvukad tekstiilid ja tekstuurid muudavad elutoa hubaseks ja kutsuvaks.

On kerge kujutleda end pehmele diivanile. Laual aurav marjatee ning hea raamat ootamas.

Kui elutoas olid pilgupüüdjateks punased toolid ja külmkapp, siis köögis tõmbab tähelepanu erksavärviline vaip, millelt pilk sujuvalt õhulisele puidust lambikuplile rändab. Puidust ajaloohõnguline mööbel toob siiagi hubasust ja soojust. Aknast avaneb vaade kevadiselt tärkavale aiale, kus on nii katusealune, grilli kui ka murulapp, kus lastel võimalus mängida.

Magamistuppa piiludes köidab pilku julge palmilehtedega aksentsein. Puidust mööblile pakub seltsi pestud linasest voodipesu, mis on justkui meenutus pehmest paist. Minimalistlikud öökapid ja elegantsed öölambid lisavad toale viimase lihvi.

Korteri soklikorrusel asub helistuudio, mida võiks kasutada ka magamistoana. Tähelepanelik vaataja märkab, et vaipadega on ruum oskuslikult ühendatud kauniks tervikuks ülejäänud korteriga.

Helistuudio tekitab kohe küsimuse - missugused on naabrid? Omanik ütleb muheledes, et tegu on erakordselt meeldiva ja muusikalembese seltskonnaga. Samuti toob ta välja, et majal on sageli oma roll ka Kalamaja päevadel.

Soklikorrusel on lisaks helistuudiole veel põrandaküttega eluruumid, mis hetkel on kasutuses garderoobi ja jõusaalina. Kaunid paljastatud kivist seinad jätkuvad ka mullivanni ja dušiga vannitoas. Tõelise koduspaa elamuse saamiseks on korteris aurusaun.

See kaunis kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.