Kolimisrõõm OÜ on Eesti kolimisfirma, mis pakub professionaalseid kolimis- ja transporditeenuseid ning mööbli kokkupanekut ja paigaldust nii era- kui ka äriklientidele. Firma teostab kodu- ja kontorikolimisi peamiselt Tallinnas ja Harjumaal, kuid kokkuleppeliselt ka mujal Eestis. Kolimisrõõmu kolimisteenused on kokkuleppeliselt saadaval ka õhtustel kellaaegadel ning nädalavahetuseti.

Ettevõte Kolimisrõõm mitte ainult ei vii su asju punktist A punkti B, vaid rõõmuga pakitakse sisse ja uuesti lahti ka mööbel, sinna juurde käib vajadusel demontaaž ning mööbli kokkupanek ja paigaldus. Kuid äkki juhtus sinuga hoopis nii, et pead vanast korterist välja kolima, aga uus ei ole veel valmis? Sel juhul saad vahepeal hoida oma asju Kolimisrõõmu laos, kus on asjade hoiustamine märksa soodsam kui minilao rentimine.

Kolimisrõõmu laod on estakaadiga, turvalised ja soojad ning kuivad. Firma teostab ise transpordi lattu ja laost tagasi ning vajadusel mööbli demonteerimise/monteerimise.

Kolimisrõõmu lai teenusevalik

Tegelikult ei pea selleks üldse kolimisplaane tegema, et kasutada Kolimisrõõmu rõõmsate töötajate abi. Kui ostad oma koju uut mööblit, tasub samuti Kolimisrõõm appi kutsuda — nad mitte ainult ei too su uut voodit või kappi poest ära, vaid panevad selle ka sinu eest kokku. Ei leidu vist palju inimesi, kes tohutult naudiks mööbli kokkupanekut? Kui keegi selle sinu eest kiiresti ja professionaalselt ära teeb, saad hoida kokku nii oma aega kui ka närve. Lisaks jääb pärast mööblieseme monteerimist sulle vaid selle nautimise rõõm, sest Kolimisrõõmu mehed viivad ära pakendid ja koristavad ka oma töö tegemise käigus tekkinud prahi.

Kolimisrõõm ei kohku ära ka sellest, kui sul on vaja kuidagi koju saada raskekaaluline ja suuremahuline ese. Ettevõtte töötajatel on olemas vajalikud oskused ja vahendid juhuks, kui tellitud mööbel näiteks trepist üles või uksest sisse ei mahu, kuna nad lahendavad taolisi olukordi igapäevaselt. Vajadusel demonteeritakse ese ning pannakse hiljem uuesti kokku või tuuakse see upitaja või kraanatõstukiga tuppa akna kaudu.

Miks valida just Kolimisrõõm?

Kolimisrõõmu kasuks valikut teha aitab kindlasti ka see, et firma teostab transpordi- ja veoteenust, kasutades moodsaimat tehnikat – kaubikud on sisustatud professionaalsete kolimistekkide, koormarihmade, kaubakärude ja vajalike tööriistadega, mis tagavad ka erimõõdulise kauba turvalise kohalejõudmise. Samuti on Kolimisrõõmu kaubikud varustatud GPS-seadmega, nii et nad teavad alati, kus sinu kaup asub ning millal kohale jõuab.

Kuid mida teha juhul, kui soetasid endale uue diivani ja soovid vanast lahti saada? Kolimisrõõm aitab sul vabaneda ka vanast mööblist ja elektroonikast, mis viiakse jäätmejaama või sinu soovil ja nõusolekul Uuskasutuskeskusesse.

Kolimisrõõm OÜ pakutavate teenuste nimekiri on lai — lisaks kolimisteenuse täislahendusele ka mööbli kokkupanek ja paigaldus, mööbli ja kodutehnika kojuvedu, veoteenus ja tõsteteenus korrusele. Pöördu oma murega Kolimisrõõmu poole ja su murest saab rõõm!

Kui soovid Kolimisrõõmuga konsulteerida, vali endale meelepärane suhtlusviis – helista või kirjuta meiliaadressil info@kolimisroom.ee.

Kindlasti tasub lugeda ka Kolimisrõõmu blogi, kust leiad praktilisi nippe, et kolimine sujuks murevabalt — vaata SIIT!

Jaga
Kommentaarid