Avaeksperdid

Avaeksperdid keskendusid messil markiisidele.

Aiahooaeg on algamas ning markiis muudab terrassi või rõdu ilmastikukindlaks kaitstes kõrvetava päikese, vihma ja tuule eest. Markiise saab kiirelt kokku ja lahti kerida ning nende paigaldamine seinale, ilma igasuguste lisatugedeta, muudab nad ka eriti lihtsalt hooldatavaks ning mugavaks.

Markiis loob hubase miljöö kodu ja kohviku väliterrassidele.
Üks nupuvajutus liigutab ette kardinad ja avab/sulgeb markiisi.

Tänapäeval on võimalik kõiki aknakatteid panna tööle mootoriga ning seejärel juhtida neid kas äpist, puldist või siis Targa Maja süsteemist. Enam ei pea askeldusi pooleli jätma, et kuuma suvise päikesevalguse takistamiseks kardinaid ette tõmmata. Üks nupuvajutus ja kardin jookseb ise ette ja hoiab toa jahedamana. Samuti tõuseb kardin ise hommikul ülesse ja õhtul sulgub.

Mootoriga aknakatted muudavad sinu elu mugavamaks, lihtsamaks ja turvalisemaks. Avaeksperdid pakuvad aknakattesüsteeme erinevatelt tootjatelt ja laias valikus.

Uuri lähemalt: avaeksperdid.ee, info@avaeksperdid.ee või +372 652 0080

4room

4room tutvustas messil valgusteid Croissant ja Saxo.

Croissant valgustite perre lisandus põrandavalgusti. Nii nagu Croissant'i kolmes mõõdus rippvalgustid, on ka põrandavalgusti suursugune ja sobib ruumi fookusesemeks. Skulpturaalse vormi ja valgusmänguga teevad Croissant valgustid iga ruumi väärikamaks.

Põrandavalgusti Saxo sai 2023 kevadel juurde neli uut värvitooni ning 4Room pakub silma hellitavat disainvalgustit 14 erinevas toonis. Saxo on kaks ühes – mugavas asukohas lauake laseb endale asetada kas raamatu või kohvitassi ning suunatav kuppel teeb Saxost hea lugemisvalgusti.

Valgusti disaini on loonud Tarmo Luisk. Saxo nimi tuleb inspiratsiooni-allikaks olnud saksofonist.

Kas sa teadsid, et 4ROOM on paindlik oma tootmises ning soovi korral on võimalik panna kokku täpselt sinu vajadustele vastav valgusti? Valida on võimalik valgusallikate arvu, metallosade viimistlust, kuplite kuju, suurust ja kangast ning hajutite materjali. Lisaks tasub 4ROOMi tulla ka oma kangaga või juhul kui vana laua-, lae- või seinalamp vajab kupli vahetust. 4ROOM valmistab sulle sobivas mõõdus ja toonis kupli.

Uuri lähemalt: 4room.ee, 4room@4room.ee või külasta näidistoodetega tutvumiseks esindussalongi (Pärnu mnt.110, Tallinn).

Radis

Radis esitles messil uut riiulilahendust CRANE.

CRANE

CRANE on nagu peenike aga tugev multifunktsionaalne masin, mis teeb ära kõik temale püstitatud ülesanded. Metallist raam on tugev, ent ei näe kohmakas välja. CRANE’i tammespooniga riiulid on kohaldatavad, mis tähendab, et saad neid kasutada erinevatel viisidel – just nii nagu sul parasjagu vaja on.

Kohaldatavate pindade hulka kuulub ka tööpind arvutile või paraja suurusega kapikesed. CRANE riiuli õhuline struktuur ja ümarad nurgad teevad sellest hea valiku omale hubase kodukontori nurgakese loomiseks või elutuppa raamatute mahutamiseks.

Samuti tutvustasid nad juba ehitusmessil palju tähelepanu saanud tammespooniga kasevineerist valmistatud klaasustega kummutit NOBLE.

NOBLE kummutid on nagu head taustalauljad – tagasihoidlikud ja mitte üleliia esiletükkivad, kuid nende puudumisel ei ole üldmulje sama. Nad on justkui vaikne jõud igas elutoas, kontoris või esikus. Pakkudes suurepärast võimalust oma asju hoiustada, ei ole nad samas kogukad ja ei võta enda alla liialt väärtuslikku põrandaruumi. Ükskõik, millist Noble kummutit eelistad, võid kindel olla, et NOBLE aitab sul oma asju kenasti hoiustada ja näeb stiilne välja.

Uuri lähemalt: radis.ee, info@radis.ee või +372 5558 5656

Valpaint

Valpaint pakub kaasaegsed dekoratiivvärvid Itaaliast. Messil tutvustasid nad oma tootevalikusse kuuluvaid värve ja pinnakatteid, eriefektidega vee baasil värve ja mineraalõlipõhised krohve ja katted, mis aitavad luua antiikseid efekte. Lisaks leiavad isetegijad nende valikust kauneid šabloone ja spetsiaalseid tööriistu.

Soovid tõeliselt efektset seina? Võibolla isegi kerge tekstuuriga? Valpainti teeb eriti eriliseks ja tähelepanuväärseks nende pühendumus kliendile. Nende oskuslikud eksperdid leiavad alati parima lahenduse, isegi kui algpunktiks on vaid inspiratsioonifoto.

Valpainti tootevalikust leiab ka savikrohvi. Selle tootmisprotsessis puuduvad keemilised ained, mistõttu sellega kaetud seinad „hingavad“ ning ei eralda mürgiseid aineid ja lõhnu.

Uuri lähemalt: valpaint.ee. Näidiste ja kataloogidega saab tutvuda edasimüüjate juures: Decorest Disain (Liivalaia 21, Tallinn), Karl Bilder (Tallinnas Peterburi tee 52a, Kadaka tee 32, Tartus Turu 53, Pärnus Suur-Jõe 75).

Jaga
Kommentaarid