Enamik meist on mingil eluperioodil kokku puutunud või isegi aktiivselt osalenud kolimise, vanamööbli äraveo, mööbli kokkupanemise, ehitusmaterjali tarne koos korrusele tõstmise ja eritõstetöödega. Selline töö nõuab aega, füüsilist jõudu, planeerimist ja erivarustust ning olgem ausad – palju mugavam oleks sellega üldse mitte tegeleda. Kahjuks on see sageli vajadus, mis kaasneb kolimise või muude ümberkorraldustega. Tugitoolidest seifideni ja diivanitest klaveriteni – olukorrad ja vajadused on erinevad, kuid ideaalis soovib igaüks, et selline töö saaks tehtud kiiresti, hoolikalt ja kvaliteetselt.

Kolimine

Hea maine ja ainulaadse kogemusega väikeettevõte

Uksest Ukseni (Transit Expert OÜ) teostab kodu- ja kontorikolimisi peamiselt Tallinna linnas ja Harjumaal. Siiski on kolimisteenus saadaval ka neile, kelle lähte- või sihtkoht on väljaspool Eestit. Ettevõttel on pikaajaline praktiline kogemus nii Eestis kui ka välismaal. Üks firma teenus on ka eritõstetööd ehk sellised tööd, mis on oma iseloomult kas väga rasked või väga gabariitsed.

„Teostame eritöid, millest paljud ettevõtted loobuvad. Leiame alati lahenduse. Meie moto: ei ole lahendamatuid ülesandeid, tuleb vaid keskenduda ja pingutada.“ Nii reklaamib Transit Expert OÜ erinevaid kolimisteenuseid Uksest Ukseni kaubamärgi all. Kui ühel kliendil oli vaja transportida 15. korrusele Itaaliast tellitud hiiglaslik ja raske laud, keeldusid kõik teised ettevõtted pakkumisest just töö keerukuse tõttu. Selline töö nõudis piisavalt nutikust, inimjõudu, tehnilisi lahendusi ja inseneriteadmisi. Suurte riskide ja ehitusnäpunäidete koostöös sai töö siiski tehtud. Ettevõttel on ka mitmeid kontakte teiste firmadega, keda nähakse mitte konkurentide, vaid kasulike koostööpartneritena.

Uksest Ukseni

Firma kirjeldab, et just mõni nädal tagasi tuli neil lahendada üks ebatavaline töö ja probleem, kui klient oli tellinud USA-st kalli ja suure antiikdiivani, mis isegi lahtivõetuna ei mahtunud koduuksest sisse. Uksest Ukseni spetsialistid leidsid ka sellele küsimusele lahenduse – diivani mittekokkukäivad osad demonteeriti (mitte ei lammutatud!) eraldi väiksemateks tükkideks ja pandi hiljem kodus kokku tagasi. See nõudis palju aega ja sügavaid teadmisi, kuid töö sai tehtud. Antiikdiivan tuli ümber ehitada, lahti saagida, kõik kruvid ja steplerid eemaldada, misjärel oli võimalik diivan koju sisse viia ning hiljem ka uuesti kokku panna – uued toed, uus materjal ja poest ostetud kinnitused. Vastasel juhul oleks klient jäänud hätta ega oleks saanud seda koju transportida.

Kolimine, mööbli äraveoteenus ja transportimine hõlmab ka mitmeid selliseid ülesandeid, mis ei ole oma olemuselt keerulised, kuid nõuavad siiski aega ja vaeva. Olgu selleks mööbli ettevalmistamine või pakendamine kolimiseks, uue mööbli kokkupanemine, olemasoleva mööbli ümberpaigutamine või ehitusjäätmete äravedu – kui hindate ajasäästu ja mugavust, teeb Uksest Ukseni kolimisteenus seda hea meelega teie eest!

Kui teie kolimis- või veoteenuse lähte- või sihtkoht on sobivas piirkonnas, siis teatame rõõmuga, et peamine tingimus meiega koos kolimiseks või transportimiseks on läbitud.

Firma kolimisteenused on saadaval ka õhtustel kellaaegadel ja ka enamikul nädalavahetustel. Püüame olla sellel üleminekuperioodil teile meeldivaks ja abistavaks partneriks, et kogu kolimisprotsess kulgeks võimalikult vähese närvikulu ja võimalikult suure rahuloluga.

Kolimine

Uksest Ukseni teenused:

  • täislahendusega kolimisteenus eraisikutele ja firmadele Tallinnas ning Harjumaal

  • kontorite, korterite, büroode ja arhiivide kolimine ning kolimisabi

  • kaubaveo teenus – mööbli-, ehitusmaterjalide- ja santehnikavedu

  • mööbli kokkupanek ja paigaldus, IKEA mööbli kokkupanek, köögimööbli kokkupanek

  • kolimiseelne pakkimisteenus

  • vana mööbli ja ehitusprügi äravedu ning utiliseerimine jäätmejaamas

  • rahvusvaheline kolimisteenus

  • ehitusmaterjalide ja mööbli kojuvedu ning tõsteteenus korrusele

Jaga
Kommentaarid