1924. valminud maja esimesel korrusel asub 67.90 m² korter, mille akendest piilub sisse Nõmme rohelus.

Valgust korteris jagub. Kõrged laed ja restaureeritud puitaknad annavad võimaluse päikesekiirtel paitada metsarohelisi ja sinepikollaseid toone, mis terve kodu tervikuks seovad. Hubast kodu aitavad luua oskuslikult põimitud eri ajastute mööbel ja disainielemendid, mustrid, materjalid ja tekstiilid.

Köök, söögituba ja elutuba moodustavad ühe suure sopilise ruumi, kus saab mugavalt ühest tsoonist teise liikuda. Kaunid ja detailirohked Laura Ashley ja Mustri sisustussalongi tapeedid on suurepäraseks taustaks seintele paigutatud kunstile.

Korteri köök on avar ja mugavalt planeeritud. Tumerohelist köögimööblit elavdavad erksamad rohelised toonid. Naturaalset laudpõrandat kaunistavad kelmikad valged ruudud, mis annavad köögile veelgi rohkem iseloomu.

Rahulike roheliste seintega magamistuba paikneb korteri hoovipoolsel küljel põhjakaares. Iseloomu ruumile lisavad seintel olevad fotod.

Lastetuba on kui mahe metsamuinasjutt. Rohelised toonid, sinepikollane baldahhiin ja puidust mööbel harmoneeruvad kaunilt armsate loomamotiividega, muutes nii toa hubaseks pesaks, kus seiklusmänge luua ning mõtteid mõlgutada.

Ilmeka korteri kroonijuveeliks on vannituba. Ootamatu värvikombinatsioon ja Hispaaniast toodud erilised Apavisa portselanplaadid teevad igast pesuruumis käimisest elamuse.

See kaunis boheemlaslik kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.