Kaks aastat tagasi ostis Karoliina esimese vabariigi aegsesse puitmajja korteri. Väikesest planeeritud remondist kasvas välja kapitaalremont. Praeguseks on kodu oluliselt soojem, valgem ja hubasem. Omanikule tundub aga, et ise remontides ei lõpe töö kunagi.

Elutuba enne
Elutuba pärast
Elutuba pärast
Raamatukogutuba enne
Raamatukogutuba pärast
Lastetuba enne
Lastetuba pärast
Esik enne
Esik pärast
Esik pärast

Fotovõistlusest:

  • Fotosid sai saata kuni 9. aprillini 2023.

  • 10.-16. aprill toimub moodnekodu.ee veebis rahvahääletus, kus lugejad saavad oma lemmikute poolt hääletada. Kolme enim hääli saanud toa ja mööblieseme seast teeb valiku zürii.

  • Võitjad kuulutame välja 19. aprillil 2023.

Toimetusel on õigus pilte konkursiga seotud lugude juures kasutada nii Moodne Kodu paberväljaandes, veebis kui sotsiaalmeedias. Samuti on toimetusel õigus pilte edaspidi lugude juures illustreeriva materjalina kasutada (autorile viidates).

Toa muutumise auhinnaks on Dreamfire® välja pannud Eestis disainitud kauni Kamado Trendy Home lauagrilli. Auhinna väärtus on 399 eurot. See on ideaalne valik väiksematele peredele ja inimestele, kellele meeldib kamadot ka aegajalt endaga kaasa võtta. See on loodud pidades silmas Eesti kliimat ja olusid – grillil on ekstra paks ja tihe keraamika ning kõik kasutuses olevad metalldetailid on roostevabad.

Mööblitüki muutumise auhinnaks on Avaeksperdid välja pannud 300 eurose kinkekaardi. Nende valikust leiab erineva funktsionaalsusega aknakatteid igas mõõdus ja erineva kujuga akendele. Seal on nii klassikalisi tekstiilkardinad kui ka ruloosid, voldik-, riba-, püstlamell-, paneel-, rooma- ja bambuskardinad. Valikust leiab ka kõige nõudlikum kodusisustaja endale sobiva lahenduse.