Koristamise mänguliseks muutmise peale ei mõtle ilmselt paljud. Pigem tehakse vajalik ära, meeleolu tõstmiseks taustaks muusika, podcast või lemmikseriaal käimas. TikToki sisulooja Aubrey Rose jagas hiljuti aga oma kontol, kuidas ta 20 küljega täringu abil koristamise lõbusaks mänguks muutis.

Kuidas mäng käib?

Mängu loomiseks vajad täringut (ei pea olema 20-küljega täring), paberit ja pliiatsit nimekirja tegemiseks ning auhinda.

Koosta kõikidest tegemist vajavatest töödest nummerdatud loetelu. Seejärel veereta täringut ning tee ära ülesanne, mis nimekirjas vastavale numbrile vastab. Kui see tehtud korda protsessi.

Pikema nimekirja ja tavalise täringu korral võid ka just tehtud tööst edasi lugeda. Kui tegid esimene kord järjekorras neljanda töö ära, siis veeretades nüüd täringuga kahe, tee ära kuues ülesanne.

Kui loetelus enam palju ülesandeid pole ning tunned, et veeretad rohkem täringut kui koristad, võid endale vahepreemia anda. Mängu autor premeeris end tervisliku snäki ja veega.

Jätka mängu seni kuni kõik tööd on tehtud ning tuba korras. Tähista oma võitu alguses seatud auhinnaga.

Miks proovida?

Kindlasti pole tegu kõige parema või efektiivsema koristussüsteemiga. Küll aga pakub see vaheldust ja muudab koristamise kordades lõbusamaks. Kindlasti tasub seda ka lastega proovida.