CLT Buildings

CLT Buildings OÜ on pikaaegse kogemusega eestimaine ettevõte, mis ehitab ristkihtliimpuidust era- ja ärihooneid.

Oma töös keskendume oluliselt koostööle, pakkudes sulle personaalset lähenemist ning pikaaegseid lahendusi. Sinu jaoks tähendab see head koostööpartnerit, kelle poole saad oma ehitusalaste soovide ja muredega pöörduda ka peale maja valmimist.

Majade ehitamisel kasutame innovaatilist ristkihtliimpuitu ehk CLT-d. Tänu sellele on sinu uus kodu allergiavaba, suurepärase sisekliima ja korraliku tulekindlusega. Loe lähemalt, miks see materjal meeldib nii arhitektidele, inseneridele kui ka ehitajatele.

Meie kodulehelt www.cltbuildings.ee leiad valiku projektmaju, nende seas ka meie kõige populaarsemad majad Kerttu, Piret, Kristiina ja Hanna.

Iga maja kohandame just täpselt selliseks, et see sobiks kõige paremini sinu soovide ja vajadustega.

Ehitusmess Eesti Ehitab raames on 5.04 – 15.04 kõik meie projektmajad -10% soodsamad!
Võta meiega ühendust ja ehitame Sulle unistuste kodu!

Ecosauna Project

Ecosauna Project OÜ toodab luksuslikke kümblustünne. Valmistame nii traditsioonilisi kui ka erilahendustega saunasid ja kämpingmajasid.

Meie kiire kasvu ja edu võti on professionaalne meeskond, pikaajaline kogemus, hoolega valitud materjalid, kvaliteetne toodang ning meid usaldavad kliendid nii kodu- kui välismaal.

Ehitusmessil oleme väljas enda kõige populaarsemate toodetega:

E-mail: info@ecosauna.ee
Tel: +372 509 1882
www.ecosauna.ee

Parimad saunad ja kümblustünnid tulevad Põlvamaalt!

Airobot: maailma nutikaimad ventilatsiooniseadmeid ja targad põrandakütte termostaadid

Airoboti niiskus- ja soojustagastusega ventilatsiooniseadmed on varustatud CO2, VOC, niiskus, temperatuuri ja tolmu anduritega. Airoboti seadmed töötavad täiesti autonoomselt ja tagavad igas kodus parima võimaliku sisekliima ilma inimese sekkumata.

Airobot tajub sensorite abil kui koduõhu kvaliteet hakkab langema. Näiteks kui tekib liigne CO2 kontsentratsioon, siis hakkab Airobot kiiremini ventileerima ja puhastab õhu. Kui tavalisel ventilatsiooniseadmel on kolm kiirust, mida kasutaja peab määrama, siis Airobot juhib ennast ise 100 erineva ventileerimiskiirusega.

Airobot tunneb veel ära, kui teil on külalised ning hakkab rohkem värsket õhku sisse tooma. Samuti tunneb ta ise ära, kui kedagi ei ole kodus ja lülitab ennast energiasäästu režiimile. Niimoodi kulutab Airobot ca 30% vähem energiat kui tavaline ventilatsiooniseade. Lisaks saab läbi Airoboti mobiilirakenduse jälgida enda kodu õhukvaliteeti.

Airoboti messiboxis D-13 on võimalik tutvuda ka nende nutikate põrandakütte termostaatidega, mis toodi turule eelmise aasta lõpus. Airoboti nutikaid termostaate on võimalik juhtida läbi intuitiivse mobiilirakenduse ning nad on ühendatavad ka Airoboti ventilatsiooniseadmega.

Rohkem infot leiate www.airobothome.com.

Põhuplaat ehitab energiasäästlikke, tervislikke ja silmapaistvaid maju

Kodu Kuubis on 2014. aastal asutatud Eesti ettevõte, mille missioon on põhuplaadist kodude ehitamine ja looduslike ehitusmaterjalide kasutamise propageerimine. Meie visioon on, et aastaks 2030 on vähemalt iga viiekümnes uus eramu ehitatud põhuplaadist.

Põhuplaat on looduslik ehituses kasutatav plaatmaterjal, mis koosneb ekstrudeeritud põhust, millele on liimitud otsadesse, servadesse ja mõlemale küljele taaskasutatud paber. Põhuplaat tagab hoones väga hea mikrokliima ja helipidavuse. Põhuplaadist ehitatakse nii hoone sise- kui ka välisseinu, põrandaid, lagesid ja karniise.

Põhuplaadist, puidust ja tselluvillast ehitame ka väikeseid Kärgesid. Kärg on väike puhkemaja, millel on pakkuda palju rohkem, kui esmapilgul paistab. Tegemist on 100% päikeseenergial toimiva puhkemajaga, mille kasutusvaldkond on lai. Näiteks sobib Kärg puhkemaja hästi nii linna kui ka maale, nii koduhoovi, metsaserva kui ka järvekaldale.

Tule tee ehitusmessil põhuplaadiga lähemat tutvust või külasta meie kodulehti: põhuplaat.ee ja karg.ee.

Jaga
Kommentaarid