Diivan, tugitool või diivanvoodi?

Sisustuse valik peaks alati sõltuma ruumist ja selle otstarbest. Kõikidesse ruumidesse ei saagi sobida samasugused asjad, mistõttu peab enne mööbli soetamist oma soovid ja vajadused hoolikalt läbi mõtlema. Näiteks kui käid sõbrannal külas ja näed, kui hea näeb tema elutuba välja suure nurgadiivaniga, ei pruugi see tähendada, et ka sinu elutuba tingimata nurgadiivanit vajaks. Võib-olla sobiks sinu majapidamisse hoopis üks väiksem diivan ja üks suur mugav tugitool.

Üldiselt võib järgida lihtsat reeglit: suurematesse ruumidesse suuremad mööblitükid, väiksematesse väiksemad. See kõlab küll väga lihtsalt, kuid kordamine ei tee kunagi paha. Põhjus, miks väiksemasse elu- või magamistuppa ei tasu paigutada suurt ja kohevat diivanit, on selles, et see muudab toa visuaalselt palju väiksemaks. Sama käib ka suurte tubade ja väikeste diivanite või tugitoolide kohta. Kui tuba on avar ja kõrgete lagedega, tekitab pisike kaheinimesediivan toas veidi kõleda tunde. Suur ja ruumikas nurgadiivan toob suures ruumis kaasa aga hubase atmosfääri.

Tugitoolid sobivad seevastu hästi igas suuruses elamisse, neid tuleb lihtsalt oskuslikult kasutada. Üksikud tugitoolid on näiteks kitsamatesse tubadesse justkui loodud. Kui majapidamine koosneb ühest või kahest inimesest, ei peagi alati hankima diivanit, vaid näiteks hoopis kaks mugavat tugitooli. Nii jääb tuba visuaalselt avaram. Diivan ja tugitool koos täidavad aga ilusti ära suurema toa.

Diivani ostmisel tasub alati mõelda veel sellele, kas valida tavaline diivan või hoopis diivanvoodi. Diivanvoodi on ideaalne valik majapidamisse, kus ruumi napib või kus käib palju külalisi.

Kogu pehme mööbel Soft Furniture'ist

Soft Furniture on skandinaavialiku disainiga pehme mööbli edasimüüja, kes on tuntud oma suurepärase klienditeeninduse ja laia valiku poolest.

Soft Furniture sai alguse Facebooki-lehest Eesti Diivan, kus jagati oma kirge ilusa ja funktsionaalse mööbli vastu. Nüüdseks on sellest välja kasvanud kiiresti arenev ettevõte, kes suhtleb kõigi oma klientidega personaalselt ja aitab leida nende jaoks sobivaima ja parima lahenduse.

Soft Furniture'ist leiad oma koju tugitooli, diivani või diivanvoodi, mis vastab täpselt sinu maitsele ja vajadustele. Saad valida paljude erinevate mudelite ja kangaste vahel, mis on kõik kvaliteetsed ja vastupidavad. Soft Furniture'i diivanid toodetakse neljas erinevas Euroopa tehases, mis tähendab, et kaup jõuab sinuni vaid 4–6 nädalaga.

Tutvu Soft Furniture'i pehme mööbli valikuga lähemalt nende kodulehel softfurniture.ee.

Tellimiseks võta ühendust Soft Furniture'i sõbraliku ja professionaalse meeskonnaga, kes aitab sind hea meelega. Soft Furniture on sinu usaldusväärne partner pehme mööbli valikul!

Jaga
Kommentaarid