Punased pika ajalooga majad mäe otsas on oma hea asukoha tõttu ilmselt ühed vanimaid talusid seal piirkonnas. Seal on säilinud ajalooline taluhäärberi suursugusus ning aja jooksul on sellest kohandatud kõikide mugavuste ja võimalustega elupaik, mis on ideaalne ettevõtlikule perekonnale, kes otsib looduslähedast elukeskkonda ja soovib ka kodus tegeleda ettevõtlusega.

Aastate jooksul on ruumikas rehielamu ja kunagine laut ning töökoda ehitatud kokku ning moodustavad tänaseks ühe suure L-kujulise hoone, kus elamust saab otse läbi tehnoruumi minna töökotta/tootmisruumidesse ja moodsasse kontorisse.

Kodu sisekujunduses on kasutatud heledaid ja rahulikke värvitoone, kvaliteetseid Rootsi tapeete ning lähtutud skandinaavialikust stiilist. Puit, looduslähedus ja heledad toonid on selle kodu märksõnadeks. „Sisekujundus on inspireeritud Rootsi maamaja-stiilist, kuid veidi moodsamas võtmes. Kujundasime kodu mõttega, et see oleks soe, kutsuv ja hubane. Värvid ja sisekujundus on heledad ja rahulikud, tubades on hästi palju õhku ja ruumi. Majas on hästi palju erinevaid nurgakesi, kus saab vajadusel rahulikult omaette olla. Köök on hästi suur, seal on väga palju tööpinda, sest meile meeldib perega koos kokata,“ tutvustab omanik.

Avarasse esikusse saab jätta üleriided ja jalanõud, sealt paremat kätt jääb valgusküllane kodukontor, mida vahepeal kasutatakse ka külalistetoana. Suurest aknast avaneb vaade eeshoovi. Perekodu on nii suur, et seal saavad lapsed kasvõi toas rulluiskudega ringi sõita.

Köök on väga ruumikas ja valgusküllane. Panipaikadest või tööpindadest seal puudust ei tule. Kesksel kohal on söögilaud, mille ümber koguneb tavaliselt kogu pere. Sinna mahub jõulude ajal vabalt kogu suguvõsa istuma ning põrandal jääb üle veel ruumi jala keerutamiseks.

Köögist ühele poole suundudes pääseb sauna eesruumi ja nö spaa-alale, kus paikneb massaaživann, dušš ning elektrikerisega saun. Sauna eesruumist aga saab minna otse maja taha terrassile nautlema.

Köögist kui kodu südamest teisele poole minnes jõuab avarasse elutuppa, sealt väikesesse vahetuppa ning lõpuks kahte ruumikasse magamistuppa. Üks magamistuba on ühenduses mahuka walk-in garderoobiga.

Maja ees kasvavad kirsid ja murelid, mis kaunistavad vaatevälja juba kevadel oma õieiluga. Maja taha jääb privaatsem ala, kus kasvavad marjapõõsad, ploomipuud ning kus asub ka õhtupäikesega terrassiala. Kogu aed on maitsekalt kujundatud ning väga hästi hooldatud. Seal on mitmed lillepeenrad ja kaunilt kujundatud okaspuud. Lastele aga on loodud mõnus mänguala, kus aastaringselt lõbutseda saab.

See armas ja mitmekülgne talukompleks on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.