Fotovõistlusele laekus kodu muutumislugu, mis sai alguse sellest kui Tallinnas uusarenduse korter ära müüdi ning selle asemele osteti kolmetoaline kehvas korras korter Saaremaal. Eesmärgiks sai ehitada 80ndate lõpus ehitatud majja korter, milles elutingimused oleksid samaväärsed uusarenduse korteriga: ruumid avarad, avatud ja heledad.

Köögi ja mõnusa söömisala loomiseks lõhuti sahver; helge ja heleda pesuruumi loomiseks ehitati kokku vannituba ja tualettruum.

Köök, wc ja vannituba enne
Köök ja söömisala pärast
Vannituba pärast

Soovid ka osaleda?

  • Saada konkursile 4-10 pilti muudetud toast või mööbliesemest aadressile moodnekodu@delfi.ee. Fotodelt peab olema arusaadav enne ja pärast muutumine. Kindlasti kirjelda ka mõne lausega, mida ning kuidas muutsid; mis oli inspiratsiooniks ning kui soovid, võid pikemalt ka protsessi jagada. Mida rohkem infot, seda põnevam. Ära unusta piltidele ja kirjeldusele lisada oma kontaktandmeid.

  • Kui omad Instagrami kontot, võid ka seal oma osaluse ära märkida lisades fotode juurde #elusees

  • Pildid palume saata üksikult, mitte kollaažina. Fotode minimaalne suurus on vähemalt 1MB. Toimetus jätab endale õiguse ebasobivaid ja madala kvaliteediga pilte mitte avaldada.

  • Pildi saatjal peab olema õigus pilti kasutada. Ebaõigel teel saadud pildid fotovõistlusel ei osale.

  • Fotosid saab saata 7.märtsist kuni 9. aprillini 2023.

  • 10.-16. aprill toimub moodnekodu.ee veebis rahvahääletus, kus lugejad saavad oma lemmikute poolt hääletada. Kolme enim hääli saanud toa ja mööblieseme seast teeb valiku zürii.

  • Võitjad kuulutame välja 19. aprillil 2023.

Toimetusel on õigus pilte konkursiga seotud lugude juures kasutada nii Moodne Kodu paberväljaandes, veebis kui sotsiaalmeedias. Samuti on toimetusel õigus pilte edaspidi lugude juures illustreeriva materjalina kasutada (autorile viidates).

Toa muutumise auhinnaks on Dreamfire® välja pannud Eestis disainitud kauni Kamado Trendy Home lauagrilli. Auhinna väärtus on 399 eurot. See on ideaalne valik väiksematele peredele ja inimestele, kellele meeldib kamadot ka aegajalt endaga kaasa võtta. See on loodud pidades silmas Eesti kliimat ja olusid – grillil on ekstra paks ja tihe keraamika ning kõik kasutuses olevad metalldetailid on roostevabad.

Mööblitüki muutumise auhinnaks on Avaeksperdid välja pannud 300 eurose kinkekaardi. Nende valikust leiab erineva funktsionaalsusega aknakatteid igas mõõdus ja erineva kujuga akendele. Seal on nii klassikalisi tekstiilkardinad kui ka ruloosid, voldik-, riba-, püstlamell-, paneel-, rooma- ja bambuskardinad. Valikust leiab ka kõige nõudlikum kodusisustaja endale sobiva lahenduse.