Kodus tõmbab esmalt pilgu endale köök. Mustal taustal kuldse valguse käes küütlev köök kaunite graniidist töötasapindadega on tõeline vaatamisväärsus. Mattmustad kapid annavad köögile elegantse ja luksusliku ilme ning võimaluse värvikatel toitudel ning nõudel särada. Söögilaud koos omapäraste toolidega on mõnus koht, kuhu hommiku- või õhtusöögi nautimiseks maanduda.

Avatud köögis seistes liigub pilk elutuppa, kus tähelepanu köidavad julged punased detailid - diivanipadi ja kelmika punane suuga kunstiteos seinal. Mõnus tumehall diivan ülipehme vaibaga on suurepärane koht lõõgastumiseks. Ruumile lisavad meeleolu tumedad ja rasked maani kardinad. Sellises õdusas keskkonnas on kindlasti maha peetud mitu sisukat vestlust.

Elutoast pääseb ka keskpäevase päikese poolsele terrassile, kust avaneb vaade kaunile Ihaste metsatukale ja piirkonda kaunistavatele veekogudele.


Esimest ja teist korrust ühendab õhuline trepp, kus silma rõõmustab kahe kaelkirjakuga kunstitöö. Esimeselt korruselt alguse saanud must-valge-killuke värvi maailm jätkub ka teisel korrusel.

Teisel korrusel asuvad kolm tuba: magamistuba, lapse tuba ning kontor, mille diivanile saab soovi korral ka külalise magama panna.

Sensuaalsesse ja luksusliku tunnetusega loodud magamistuppa on sisse ehitatud funktsionaalne garderoobinišš. Sametised tumepruunid kardinad, efektne kuldsete ananassidega tapeet ja ülejäänud koduga haakuvad mustad valgustid annavad toale luksusliku mulje ning toovad esile pehme musta kontinentaalvoodi. Tumedate toonidega magamistoast viib sujuva helgesse garderoobi pehme valge vaip. Veel enne garderoobi astumist on nurgas hollywoodilik glamuurilaud, kus oma väljanägemist kohendada.

Tagasihoidlik värvivalik ning rõhumine värvilistele detailidele jätkub ka lastetoas, kus domineerib valge. Tähtedega kaetud tapeedi ja armsate karude kõrval kaunistab seina kuukujuline öölamp, mille juhe on kavalalt õhupalli paelaks seatud. Kaunilt sätitud helesinised mänguasjad toovad tuppa killukese värvi ning võib ette kujutada, kui tore on selles toas värvikirevate mänguasjadega mängida.

Kodu tualett- ja pesuruumid on etteaimatavalt samas vaimus ülejäänud koduga - must-valged ning kelmikate detailidega.

Süsimustas tualettruumis lisab vürtsi seinal väljavalgustatud süvendi taustal must-valge foto, mis kordab eestoas tutvustatud teemat. Põrandat kaunistavad põneva mustriga keraamilised plaadid.

Selle unistuste kodu teevad moodsaks ja stiilseks eelkõige omanikud ise. Nende ühtne nägemuse, enese- ja ruumitunnetus aitavad luua tervikliku üldpildi. See inspireeriv Lohkva külas asuv kodu on endale uut omanikku otsimas - kui soovid seal elada, vaata lisa Kinnisvara24.ee lehelt.