1. Erksad kollased toolid kerkivad kaunilt briljantrohelise tapeedi taustal esile.

2. Vintage rotangist ja villast tool (hinnatud Amsterdam Modernist) lausa kutsub jalga puhkama!

3. Klassikaline Michel Ducaroy Togo kollektsiooni diivan Yves Saint Laurent' portreega on tõeliselt moekas ja mugav lugemisnurk.

4. Rõõmsa hommiku retsept: must, valge, puit ja killuke kollast

5. Selle lugemistoa fookuspunktiks on triibuline Gaetano Pesce tugitool B&B Italia Up Series 2000'st. 1969. aastal disainitud tugitool Pesce Up Series't on oma esmaesitlusest alates olnud üks enim kõneainet pakkuvaid kaasaegse mööblidisaini näiteid.

6. Killuke roosat elavdab iga tuba. Faye Toogood'i roosa tool „Roly Poly“ harmoneerub suurepäraselt seinal olevate kunstitöödega.

7. On raske olla kurb, kui toanurgas on nii julge sõnumiga tool, mille valmistas Jimmie Martin.

8. Kui diivan ise on tagasihoidlik (ja trendikast bukleekangast), saab sellele peale heita katte, mis on suurepäraselt silmatorkav kunstiteos! Nagu näiteks see luksuslik Hope Macaulay'i loodud tekk.

9. Selles Mehhikost inspireeritud elutoas domineerivad Roche Bobois Bubble diivan ja tumba. Roosa ja piparmündiroheline mõjuvad alati värskendavalt.

10. Mõnikord piisab ühest värvilisest toolist, et terve nurk elavamaks muuta ning disainidetailidele tähelepanu tõmmata.

11. Alati ei pea tool põrandal olema. Sellest rippuvast toolist ei tahaks kunagi lahkuda!

12. Vladimir Naumovi loodud ülipehmest diivanist „Yeti“ on täiesti võimatu mööda vaadata. See lausa kutsub istuma ja katsuma.

13. Kollakasoranz Prantsuse brändi Big Game tool „Bold“ on tõeline julge pilgupüüdja. Eriti silmatorkavalt mõjub ta rohekassinise kapi taustal.