Panila väikelaod – sinu isiklik panipaik

Panila minilaod sobivad hästi nii era- kui ka äriklientidele. Meie teenust kasutatakse nii kolimisel, remondi tegemisel asjade ladustamiseks, hobiasjade aastaringseks hoiustamiseks kui ka ettevõtte laoks. Kõik meie minilaod on soojad (köetud), puhtad ja turvalised ning klientidel on võimalik külastada oma miniladu 24/7. Panila keskused asuvad Kristiines, Õismäel ja Järvel ning miniladusid on meil suuruses 1 m2 kuni 30 m2, kokku 500 ruumi.

Avasime äsja enda kolmanda keskuse Järvel ja selle tähistamiseks on veebruaris Järve Panilas pakkumine: uutele klientidele ruumidele (1–8 m2) kaks esimest kuud –50%.

Miks valida Panila?

  • Haagis – uutel klientidel on kolimiseks võimalik kasutada 6 tundi tasuta haagist.

  • Turvalisus – asjad on kindlalt hoitud, ruumides on alarmsüsteem ja videovalve, mida jälgib turvafirma.

  • Pakikärud – kohapealseks mugavamaks asjade transportimiseks on kasutamiseks erinevad pakikärud.

  • Ligipääs 24/7 – hoiuruume saad rentida nii tähtajalise kui ka tähtajatu lepingu alusel ja sul on oma asjadele juurdepääs millal iganes soovid.

  • Temperatuur – ei pea muretsema, et asjadega midagi juhtub, laod on talveperioodil köetud (ca 15 °C) ja niiskus puudub.

  • Pakkevahendid – erinevad pakkevahendid, kolimiskastid, pakkekiled, teibid jne saad soetada kohapealt.

  • Kolimistransport – teeme koostööd ainult parimate kolimisfirmadega.

+372 5303 3323

Everaus Minilaod – 24/7 avatud kontaktivabad laoboksid eraisikutele ja ettevõtetele

Peetris asuvast laokompleksist Everaus Minilaod leiab 335 sooja ja turvalist laoboksi suuruses 2 kuni 7,5 ruutmeetrit, mida saab rentida paindlikult nii tähtajatu kui ka tähtajalise (1 kuni 12 kuud) lepinguga.

Laoboksi üürimine toimub arvuti või nutiseadme abil kodust või kontorist lahkumata.

Laoboksi üürimine suurimas kontaktivabas minilaokompleksis on mugav ja kiire – üüriprotsess toimub arvuti või nutiseadme abil veebilehel vaid mõne minutiga ning kodust või kontorist lahkumata. Ka võtmete ega kiipkaartide üleandmiseks ei ole vaja kellegagi kohtuda, sest pärast üürilepingu sõlmimist avaneb laohoone välisuks automaatselt telefoni abi. Välja valitud laoboksi uks on lukustatav tabalukuga, mille saab võtta ise kaasa või soetada tellimuse vormistamisel miniladude veebilehelt. Viimasel juhul ootab tabalukk klienti laohoone ees asuvas pakiautomaadis.

Pärast lepingu sõlmimist võib alustada kohe oma asjade minilattu kolimist, kasutades laohoones olevaid kaubakärusid ja lifti. Laohoones on soojustagastusega ventilatsioon ja aasta ringi hoitakse ruumides vähemalt 14-kraadist temperatuuri, mistõttu võib olla kindel, et klientidele olulised asjad on minilaos hoolikalt kaitstud ega saa külma- ja niiskuskahjustusi. Everaus Miniladude hoone asub tiheasustusega turvalises piirkonnas ja ligipääsuõigus hoonele on vaid valideeritud telefoninumbri kasutajatel. Hoones ja selle territooriumil on ka videovalve ning kõik minilaod on kindlustatud.

Vaata ka videoid, kus Everaus Miniladude kliendid Kardo ja Margus jagavad oma kogemust ning räägivad, kuidas nemad miniladu kasutavad.

+372 5343 1810

SpaceHub – esimesed automatiseeritud minilaod Eestis

SpaceHub ei ole mitte ainult laoteenust osutav firma, mis võimaldab kinnisvaraomanikel oma ruumides iseteeninduslikke laoruume avada, vaid me toome kohale ja paigaldame ka kõik teenuse osutamiseks vajalikud materjalid.

Miks valida SpeceHub?

  • Võimalus valida iseseisvalt sobivaim asukoht ja laoruum meie kodulehel. Kõik meie laod asuvad köetavates ruumides, kus toimub regulaarne koristus. Ruumid on kuivad ja ventileeritavad. Meie valikus on boksid suuruses alates 1 m2 kuni 7 m2.

  • Parimad kaubandustingimused. Lisaks esimese korruse boksidele on meie ladudes ka teise tasandi boksid. Kuna juurdepääs neile on trepi kaudu, siis on ka rendi hind 20% soodsam.

  • Puudub deposiidi nõue. Valdaval osal sarnase teenuse osutajatel on sisse viidud deposiidi süsteem. Meil, aga maksab klient ainult kuu renditasu.

  • Pole vaja osta oma tabalukku. Tavaliselt tuleb boksi rentimisel lisaks osta tabalukk, millega oma boks lukustada. Meie arvates on see kallis ja mitte eriti mugav lahendus. Kõik meie boksid on varustatud elektromehaaniliste lukkudega, mida saab avada PIN-koodi või meie mobiilirakendusega.

  • Mobiilirakendus. Meil on multifunktsionaalne mobiilirakendus, mis toimib kui virtuaalne võti, millega saate avada lao värava ja ka oma boksi ukse, tasuda rendi eest, kontrollida laokülastusi, hallata oma rendilepingut ja profiili andmeid.

Lisaks saavad kliendid meie boksidele igal ajal ligi, laoruumides on tuletõrjesüsteemid ja 24/7 CCTV ning meie kliendisõbralik kasutajatugi on saadaval nii telefoni teel, WhatsAppi kui ka meili kaudu.

Mida me kinnisvaraomanikele pakume?

1. Projekti teostatavusuuring. Teeme planeeringuotsuse, millest selgub, mitu boksi saab ruumidesse paigutada. Arvutame välja pakutud kinnisvara ruumide laohooneks muutmiseks vajalike seadmete koguse ja maksumuse. Valmistame ette ka finantsmudeli, millest selgub projekti majanduslik efektiivsus.

2. Haldame filiaali. Kui kinnisvaraomanik soovib, siis võtame kogu protsessi oma kanda. Alustades lao ehitusega ja lõpetades klienditeenindusega.

Jaga
Kommentaarid