Kodu kujundas modernistliku joonega arhitekt Samuel Marx, keda oli mõjutanud rahvusvaheline stiil. Hiljem kujundati see Prantsuse maakodu stiilist inspireerituna ümber, kasutades rohkelt kive ja puitu, et rõhutada maja ümbritsevat kaunist loodust.

Rohelusse peitunud villa juurde kuuluvad külalistemaja, bassein, sajakohaline vabaõhu amfiteater, pagood ja privaatne liivase rannaga järv. Villas on treeningusaal, rikkaliku sisustusega söögituba, piljardilauaga mängudetuba ja kodukino. Kinoseintel on nende filmide plakatid, kus Jennifer Lopez ja Ben Affleck mänginud on, näiteks „Hollywoodlandi“, „Monster-in-Law’“ ja „El Cantante“ oma.

Kõrge laega elutoas on ajatu kamin ja baar ning sealt avanevad klaasuksed terrassile. Dramaatilisust lisab rauast sepistatud käsipuuga trepp. Köögis on puittaladega laed, suur köögisaar ja rustikaalne lühter.

Kodus domineerib neutraalne värvipalett. Erandid on näiteks söögituba, kus on ootamatu kuldne inspiratsiooniallikas – sealt paistab metalset värvi sein, millele lisavad isikupära kunstiteosed ja ilmekas lühter. Raamatukogutoas on värviskeemile truuks jäädes kasutatud kõikjal heledat puitu.