Loora 7 lemmikut:

1. @tobiasandida - väike Eesti sisustuspood, kes jagab enda Instagrami lehel tooteid, pere ja kodu. Mulle meeldib, et ta erineb teistest sisustuspoodidest - ettevõtte omanik jagab postitustes ka oma kodu ja elu ning teeb poest väga vahetuid stoorisid uuest poodi jõudnud kaubast. Olen sealt saanud ägedaid „statement“ esemeid oma koju.

2. @liistaras - on minu arvates Eesti kõige stiilsem kodusisustaja. Ehe näide, kuidas kodus „vähem on rohkem“ ning kuidas siduda uut ja vana. Suvel hakkas Liis näitama ka oma suvekodu sisustamist ja see andis palju häid uusi ideid.

3. @a.start.of.something - kodu Saksamaal, mis võlub oma hubasuse poolest. Saan sealt inspiratsiooni, kuidas väikesed detailid on just need, mis kodu hubaseks teevad.

4. @almosteverythingthrifted - eestlane, kelle kodus on enamus mööbel taaskasutusest. Olen alati üllatunud ja natuke kade, kui näen, milliseid disaintooteid võib leida taaskasutuspoest või FB'st/osta.ee'st. Peab ainult otsima.

5. @joshandmattdesign - hiljuti kolisid korterist majja ja näitavad kogu sisutusprotsessi. Nad koguvad erinevaid veidraid ja väga värvilisi kodusisustuselemente, paljud neist retrofuturistlike mõjutustega.

6. @nicktalksdesign - jagab kasulikke kodusisustusnippe ja trende, mis on tulemas ja mis läinud. Lisaks sellele viitsib ta otsida maitsekaid, kuid taskukohaseid mööbliesemeid nii Ikeast kui mujalt.

7. @loorahome - mis mõte oleks ise kodust pilte teha, kui see mulle ei meeldiks? 🙂