Nagu eespool mainitud, küttis suure teemana kirgi kõik küttega seonduv, eriti aga elektri hind ning erinevad küttelahendused. Suur huvi oli teada, kas päikesepaneelide ja maakütte abiga on võimalik elektriarvetest täiesti priiks saada? Oma kogemusi jagasid kaks peret, kes mõlemad on oma otsustega rahul. „Suvel toodetud elektriga maksan talvel elektriarveid ning mõnel aastal olen jäänud isegi plussi,“ ütleb üks neist ning teine usub, et kui kõik uued majad oleksid paigaldatud päikesepaneelidega siis poleks elektrihinna kallinemine nii suur probleem nagu praegu.

Hoolega loeti iga nippi ja nõuannet, kuidas elektrikuludelt säästa. Igaks juhuks kontrolliti üle, kui palju krõbedate hindade juures läheb maksma tund aega pesupesemist, söögitegemist või telerivaatamist. Ootamatult palju kõneainet pakkus õhksoojuspump - mida tema paigaldamiseks vaja on, kuidas teda hooldada ja mis juhtub, kui hooldus soiku jääb?

Kõige vajalikumaks kujunesid aga lood aia ja taimede hooldusest. Mis on kõige mürgisemad taimed aias? Sibullilled. Miks aga tasub maha langenud lehed sügisel aias üldse koristamata jätta? Riisumata jäetud puulehed on aiale toiduks.

Tundub ka, et erinevad kriisid innustasid lugejaid endiselt rändamisele mõtlema. Artikkel maailmakohtadest, kus uutele elanikele sinna kolimise eest peale makstakse, tõstatas jututeema ilmselt mitmes lauas. Samuti pakkus põnevust teistesse linnadesse ning loodusele lähemale kolimine.

Kodulugudes osutus kõige populaarsemaks Koplis rekonstrueeritud Bekkeri villa. Majaga seonduvaid meenutusi jagati mitmeid - kes mäletas seda polikliinikuna, kes varjupaigana. Nüüd on ta aga 10-korteriga luksuslik elamu.

Bekkeri villa

On hea, et populaarseimate artiklite seast ei leia trendikuulutajaid. Kuigi trendidega on alati kasulik kursis olla ning nendest inspiratsiooni ja eksperimenteerimiseks julgustust leida, on kõige moodsamad ja meeldejäävamad kodud alati ainulaadselt omaniku näoga.