Must elutoas

Mõte mustas elutoast võib tunduda sünge ja hirmutavana. Piisab kui kasutad musta ühe seina aktsentvärvina ja juba on efekt olemas. Monokromaatilise elutoa loomiseks kasuta julgelt musta ja valget ning tasakaalusta neid puiduga.

Must magamistoas

Must magamistoas soodustab kindlasti õhtul uinumist. Ent hommikul ülessaamisega võib tekkida probleeme. Erguta musta magamistuba värvikate aksessuaaridega või pehmenda jõulist musta tumehallide toonidega. Poes musta värvi valides eelista pehmeid musti toone, mis lisavad ruumile õdusust.

Must lastetoas

Musta värvi kasutatakse lastetoas järjest julgemalt. Sageli joonistatakse sellega siluette või värvitakse vaid osa seinast. Mängulisust saab lisada kasutades tahvelvärvi, mis võimaldab nii suurtel kui väikestel kunstnikel lõpmatult seinale joonistada. Kui tahvelvärviga katsetada ei taha või pole võimalik, leiab poodidest kergelt seinale kleebitavat (ja sama kergelt eemaldatavat) tahvelpinda.

Must köögis

Must köögis on tõeline esteetiline pärl ning kerge viis luksuslikkust lisada. Must köögis aitab värvidel, viimistlustel ja tekstuuridel köögis esile tõusta. Sama intensiivsusega toob ta esile ka tolmu, toidupuru ja muud võimalikud jäljed. Nii et puhastamist võib mustas köögis keskmisest rohkem olla.

Must vannitoas

Vannitoad on tavaliselt kõige väiksemad ruumid elamises, mistõttu valitakse nende avardamiseks sageli heledaid ja helgeid värve. Ent ka sügav must võib väikeses ruumis mõjuda avardavalt. Lisaks on see hea viis vannitoale iseloomu anda.