Sisekujunduse märksõnadeks andsid majaomanikud „puidune“ ja „hele“. Lisasoovideks oli nähtavatest asjadest võimalikult vaba, maksimaalselt nutikas elamine, mis säilitaks ka arhitekti poolt loodud puhtad vaated.

Eramu ebatüüpilist ja kontseptuaalselt tugevat arhitektuurikeelt jätkatakse interjööris, kus õrnalt kumerad laed ühendavad siseruumi välisega. Naturaalsed materjalid, loomulik valgus ja rahulikud loodustoonid julgustavad märkama detaile ning hindama ümbritsevat. Tulemusel silm lausa puhkab.

Omanik tõdeb, et mõni lahendus oli ehitajale tehnoloogiliselt väljakutsuv. Näiteks toob ta välja köögipõrandasse paigaldatud ventilatsioonitoru, märgades ruumides eerungis seinaplaadid, tasapinnalised üleminekud mikrobetooni ja parketi vahel, kogu KNX juhtimisega valgustuse ning eritellimusel teostatud mööbli, mis pidi arvestama kaardus lagede ja ebastandardsete seinanurkadega. Ent tulemus on igati pingutusi ja pikka protsessi väärt. „Võime täna kinnitada, et oma kodus olemine toob naeratuse huulile iga päev,“ kirjutab rahulolev majaomanik.

Nendele, kes kodu planeerimisega alles alustavad, soovitab omanik sisekujundusega võimalikult vara, isegi enne vundamendi rajamist, alustada. Nii ei jää ajast puudu, kui tarneajad venima hakkavad.