Moeillustratsioon seina

Mitmekesine ja järjest kasvav moeillustratsioonide maailm pakub silmailu igale maitsele. Helge käekirjaga Kerti Pahk, naiselikust enesekindlusest pakatav Getter Tiivits, pintslivõlur Eike Malva, minimalistlik Kätlin Eskla ning detailitäpsuse ja vabadusega mängiv Britt Samoson on kõigest mõned Eesti illustraatorid, kelle loominguga tutvuda. Alati võib ka ise käed külge lüüa ning illustreerimisega tutvust teha. Üks on kindel – moekas teos seinal ei jäta kedagi külmaks.

Raamatud ja ajakirjad moest ja stiilist

Moeteemalised raamatud ja ajakirjad on lihtne ning elegantne viis oma armastust näidata - säti paar-kolm teost diivanilauale kaunistuseks või tõelise vau-efekti saavutamiseks eksponeeri neid kiirelt tehtava „nähtamatu“ raamaturiiulina. Selleks vajaminevaid L-kujulisi riiulikandureid leiab igast ehituspoest.

Kui ruumist on aga puudu just pisikene tasapind, siis lisa stiiliteemalisi teoseid raamatutorni osadeks ning loo endale niimoodi väike käepärane abilaud, kuhu teetass või muu väiksem ese toetada.

Sära karbist välja!

Ehtekarbis peituvat ilu ei tasu varjata. Lisa interjöörile sära ja särtsu ning eksponeeri ägedamaid ehteid igapäevaselt. Variante selleks on mitmeid – ehtealused, efektsed pildiraamid või hoopis looduslikud oksad. Lase vaid loovus valla! Sama mõttega jätkates – eksponeeri julgelt ka oma kingakollektsiooni. Vähemalt neid kõige erilisemaid kingi, mida igapäev jalga ei pane.

Nagi – mitte ainult esikusse

Loo endale isiklik mänguline väljapanekunurk, mida kasvõi iga päev muuta (näiteks uue päeva riiete valmispanekuks). Püsivama dekoratsiooni loomiseks kombineeri efektne nagi julge komplekti või salliga ning proovi nii interjööri elavdada. Katsetamine teeb meistriks ning lisaboonusena võid saada ideid, kuidas oma rõivaid kanda. Rahulikuma meeleolu loomiseks piisab aga juba (õlg)kaabu varna riputamisest. Variante on lõpmatult. Kui nagi dekoreerima pole võimalik hakata, kasuta sisseehitatud riidepuuga tooli.

Raami oma lemmikud

Lastetubadest leiab nii mõnigi kord mälestusesemetena raamitud body’sid või jalanõusid. Sentimentaalse väärtusega rõivaid tekib aga terve elu. Laenates ideed - miks mitte ära raamida oma lemmikseelik, pulmakleit või mõni muu väärtuslik aare ning niimoodi isikupärane sisustuselement luua.

Mis kõige olulisem - ära unusta mänguline olla!