Ligi veerand sajandit tegutsenud firma sai alguse juba 1996. aastal, kui Kaido Koppa alustas oma autopesulatega. Nüüdseks on sellest ettevõtmisest kasvanud välja firma, mis pakub nii kinnisvarahooldust kui ka eripuhastustöid, sealhulgas akendepesu, põrandavahatamist, -õlitamist ja muid suurpuhastusteenuseid. „Üldiselt pöörduvad meie poole kas siis haldusjuhid, büroojuhid või ettevõtete juhid, kes soovivad teenusepakkujat vahetada või alustavad uutes tööruumides. Samuti suuremad ja väiksemad ettevõtted, kes soovivad säilitada ümbritsevat keskkonda ning hoida ja parandada oma kinnisvara väärtust,“ räägib Koppa.

Personaalne lähenemine

24 aasta jooksul on nähtud nii ühekordseid eritöid, igapäevaseid puhastusteenuseid kui ka pikaajalisi projekte. Pikkade tegutsemisaastate vältel on ettevõttes nii mõndagi muutunud. Puhastusteenuse pakkumine on tänapäeval palju tehnilisem ja töö optimeerimiseks võetakse kasutusele üha rohkem uusi lahendusi, mis võimaldavad töö ära teha efektiivselt ja korralikult.

Puhastusteenuse pakkumine on tänapäeval palju tehnilisem.

Kui 2004. aastal tegutses ettevõttes 25 inimest, siis nüüdseks on firmas üle 200 töötaja ja ühiselt pürgitakse parima võimaliku teenuse pakkumise poole. Kliendile lähenetakse personaalselt, vältides bürokraatiat, ning seejuures luuakse võimalikult läbipaistev ja kliendisõbralik kogemus.

Ettevõtte algusaastatel oli palju teha, ja kuna meeskond ei olnud veel välja kujunenud, tähendas see hästi palju ise tegemist – koristamist, lume kühveldamist ja palju muud. „Oleme õppinud hoidma oma töötajaid ja kliente. Meeskond ja inimesed on hindamatu vara, kelleta poleks meil seda, mis meil täna on. Nad on meie jaoks teine pere – kes kõik on siia jõudnud. Võib-olla kõige omapärasema meeskonda tulekuna märgiksin ära, et üks endine klient tellis meilt prügikonteineri ehitusprahi äraviimiseks ja kandideeris siis ühtlasi meile tööle,“ meenutab TP Kinnisvarahoolduse tegevjuht Aivi Koppa.

Meeldiv kollektiiv

Lisaks toetavale töökeskkonnale, kvaliteetsele teenusele ja töötajate pidevale arendamisele on uksed alati uutele inimestele avatud. Oodatud on kõik, kes soovivad panustada ettevõtte arengusse, praegusel segasel ajal lisaraha teenida või hoopis õpingute kõrvalt tööd teha.

Tööampsu puhul on võimalik valida endale sobiv töökoormus ja tööajad on paindlikud.

Tööampsuna loome ideaalse võimaluse töötada kas põhitöö, kooli või laste kõrvalt, sest puhastusteenuse osutamise aeg on peamiselt õhtuti pärast tööpäeva lõppu. Tööampsude puhul on võimalik valida endale sobiv töökoormus ja tööajad on paindlikud.

TP Kinnisvarahoolduses peetakse oluliseks meie-tunde hoidmist. Koppa räägib, et ühiselt võetakse ette mitmeid erinevaid koostegemisi. „Vahepeal oleme aktiivsemad ja kokkame üheskoos, käime ratsutamas või kanuutame. Teinekord õpime aga hoopis golfi või mängime discgolf’i, järgmine kord purjetame. Hoiame üksteist ja see on meile väga oluline.“


Jaga
Kommentaarid