Kuigi Halloween’ist satuvad kõige rohkem õhinasse lapsed, on see tore aeg, kus ka suurematel on põhjust midagi vahvat meisterdada ja kodu kaunistada. Traditsiooniliste kõrvitsatest laternate kõrval on võimalik kerge vaevaga luua terve hulk muid pilkupüüdvaid aksessuaare. Suurepärase efekti loovad näiteks mustast paksemast paberist või kartongist väljalõigatud nahkhiired, mida saab eemaldatava kahepoolse teibi asemel kleepida nii seintele, akendele, peeglitele kui ka maja fassaadile või garaažiuksele. Kui kasutad kahepoolset teipi, vali võimalikult õhuke ja leebe teip. Paksud kahepoolsed vahtteibid ei ole mõeldud ajutisteks lahendusteks ja võivad kahjustada kleebitavaid pindu.

„Sajanditevanused“ ämblikuvõrgud saab teha vatiinist, mida sobib kasutada nii lauakaunistusena kui ka valgustite ja lühhtrite ümber.

Üheks efektseks detailiks on raagus puuoksad, mida võid vaasi tuua ja dekoreerida mustade lindudega. Kompositsiooni sobivad täiendama musta värvi küünlad.


Kõige levinum Halloweeni kaunistus on muidugi kõrvitsast tehtud latern. Et veelgi ägedam tulemus saada, värvi kõrvits enne kriidivärviga valgeks!

Kui on hirm, et tondid öösel ellu ärkavad ja kummitama tulevad, võib nad panna purki ja kaane kõvasti peale keerata!

Piirduma ei pea vaid siseruumidega. Valgest kangast „hernehirmutised“ mõjuvad ka õues toredalt.

Üheks levinumaks kaunistuseks on pärg, mille loomisel võid kogu oma fantaasia mängu panna! Kasuta seal ära ämblikke, vareseid, nahkhiiri, nukupäid või luukeresid - võimalused tõeliselt jubeda pärja loomiseks on piiramatud!

Kaunistused võivad olla ka lihtsalt ilusad ning mitte grammigi õõvastavad. Aja pisikesed kõrvitsad nööri otsa, võõpa valgeks ja vägagi šikk vanik on olemas, millega kaunistada kaminasimssi või peeglilauda.

Kui ootad külalisi, siis üllata neid millegi erilisega!

Ja muidugi tasub kaunistustega jääda hea maitse piiridesse. Laias maailmas on olnud mitmeid juhuseid, kus naabrid on pöördunud võikamaid Halloweeni kaunistusi nähes igaks juhuks politseisse.

Lõbusat meisterdamist!