Muudetav välisvalgustus koos energiasäästu, turvalisuse ja mugavusega

LEDVANCE SMART+ WiFi tehnoloogia võimaldab muuta kodu sisevalgustusega isikupäraseks, hoides samal ajal elektrikulu kontrolli all. SMART+ WiFi tehnoloogiat on lihtne kasutada. Te saate igal ajal ja ükskõik kus kontrollida, hämardada ja isikupärastada oma valgusteid, kasutades selleks tasuta LEDVANCE SMART+ WiFi rakendust oma nutitelefonis või Google Home’i ja Amazon Alexa abi, mis annavad võimaluse valgustust kontrollida ka hääljuhtimise abil. Ühte LEDVANCE’i nutitelefoni rakendusse on võimalik integreerida mitu LEDVANCE’i toodet — nutipistikud, mis aitavad teil reaalajas jälgida konkreetse elektriseadme energiatarbimist, talletades seda tarbimiskulu ajaloona, või nutipirnid, mis muudavad valgust vastavalt teie soovidele, ja nutivalgustid, mis võib seadistada selliselt, et need kajastavad päevakava, reguleerivad valgust magamajäämisel ja ülesärkamisel, keskendumise ja lõõgastumise ajal ning igapäevatoimetuste tegemisel. Seda kõike vaid WiFi ja ühe nutitelefoni abil, ka siis, kui olete kodust kaugel eemal.

Vaja on vaid kodust WiFi-ühendust ja nutitelefoni

SMART+ WiFi lahenduste abil saate väga lihtsalt kujundada oma kodu individuaalset valgustusõhkkonda ja tuua seal esile fantastilisi detaile. SMART+ WiFi tehnoloogia abil valgustuse kasutamine annab teile võimaluse jälgida valgustuse energiakulu — saate valgustust sisse ja välja lülitada millal ja kus iganes. Vahetult enne koju jõudmist on võimalik valgustus sisse lülitada, kodus olles saate muuta selle värve ja muid meeleoluseadeid vaid koduse WiFi-ühenduse ja nutitelefoni abil. Otsustage ise, kuidas soovite oma valgustuse nutikaks muuta. Õige lahenduse leiate LEDVANCE’i paljudest valikutest. Teie olete nüüd valguse disainer!

Uus ja põnev valgusajastu!

On aeg astuda uude ajastusse, ajastusse, kus teie kontrollite, milline valgus teile millalgi sobib. Valgustus on midagi palju enamat kui lihtsalt sisse- või väljalülitamine. Pole vahet, millist õhkkonda soovite luua või esile tuua – võimalused on lõputud ning sooja ja külma valge valguse vahele jääb 16 miljonit lummavat värvitooni, mis võivad olla nüüd ka teie kodus.

OSTA LEDVANCE SMART+ WIFI TOOTEID MEIE JAEMÜÜJATELT!

Täiendava informatsiooni, avaldaja andmed, tingimused ja tühistamisõigused leiate jaemüüjate kodulehelt:

LEDVANCE SMART+ lahenduste kohta leiate infot ka meie veebilehelt.

Jaga
Kommentaarid