Selleks tasub kindlasti küsida tuttavate soovitusi, aga muidugi võib otsida ka internetist usaldusväärset koristusfirmat. Usaldusväärsuse juures on kõige olulisem kriteerium see, et puhastusteenuseid pakkuv ettevõte omaks teatavat hulka kliente ning tema tegevus oleks standardiseeritud. Sel juhul saab olla kindel, et kõikide töötajate töö kvaliteet on ühtviisi kõrgel tasemel. Näiteks IM Puhastus OÜ pakub hoolduskoristus- ja eripuhastusteenuseid nii koju, kontoritele, üürikorteri, tootmisse kui ka korteriühistutele. Ettevõttel on suur hulk erakliente, kes palkavad puhastuseksperte igal aastal oma eramu suuri ja kõrgeid aknaid pesema või läbi viima kolimisjärgset koristust üürikodudes.

Milleks ise katsetada ja kulutada kallist aega tüütule tegevusele?

Pole ka ime, sest redelil turnimine ja akna pesemine vajab lisaks pesemisoskustele ka akrobaadile omast võimet tasakaalu hoida. Milleks ise katsetada ja kulutada kallist aega tüütule tegevusele, kui on olemas professionaalne puhastusteenuste pakkuja, kes teie asemel selle töö rõõmuga ette võtab ning oluliselt kiiremini, ohutumalt ja tulemusrikkamalt ära teeb? Ettevõtte populaarsematest teenustest eraisikutele võib välja tuua põhjaliku suurpuhastuse, mis hõlmab pindade ja ruumide puhastamise eritehnika abil, ja ehitusjärgse koristuse, mille käigus vabanetakse remondi käigus tekkinud ehitustolmust ja prahist. Kas on mõtet soetada endale koju kallis ja ruumivõttev puhastustehnika, mida kasutate kord aastas? Samuti pole vajadust end pärast keerulist ehitus- ja remondiaega väsitada hilisema koristustööga. Pigem külastage selle asemel kaubanduskeskuseid ja disainikaupluseid ning soetage kodu uut moodsat sisustust!

Kuidas pesta akent nii, et tulemus oleks särav ja triibuvaba?

Aknapesu ei ole enamike inimeste lemmiktegevus. Pole ka ime – inetuid triipe on klaasilt keerukas ära saada ning säravalt läbipaistva akna asemel jääb tulemus sageli tuhm ja plekiline. Õige aknapesu algab spetsiaalsetest töövahenditest, õigest pesuvedelikust ning korralikust kuivatamisest.

7 nippi korrektse tulemuse saavutamiseks:

Alustage aknapesu akende puhastamisest tolmust ja seejärel peske aknaraam. Kindlasti tuleks esmalt alustada välistest klaasidest ning akende kuivatamisel tuleks kasutada mikrokiudlappi, sest nii jääb lõpptulemus särav ja triipudeta!

1. Aknapesu toimugu kuiva, tuuletu ja pilves ilmaga, sest sooja päikese ja tuule käes kuivavad pesemisvahendid ja vesi kiirelt liiga kiirelt klaasi külge, jättes inetuid triipe.

2. Esimese sammuna puhastage tolmulapi abil aken tolmust, unustamata aknapõski, -piitu ja -laudu. Raamivahed võib puhastada tolmust tolmuimejaga.

3. Alustage aknapesu väljastpoolt, sest sealsed pinnad on kõige mustemad.

4. Kasutage pesemisel mikrokiudlappi ja kuivatamisel aknakuivatajat. Ajalehed aknapesuks ei sobi, sest nende trükk kipub määrima nii akna kui ka käed. Samuti ei ole sobilikud paberrätikud, sest need lagunevad, jättes klaasile ebemeid.

5. Puhastusvahendeid on erinevaid ning ka nende toime on erinev. Naturaalse puhastusvahendi saab ise kokku segada veest, sidrunimahlast ja soodast. Kõrgema alkoholikontsentraadiga olmekeemia aga kuivab kiiremini, mille tõttu ei jää aknaklaasile rasvaseid triipe ja kuivamisjälgi. NB! Akna välisküljel olevat mustust on keerukam puhastada, seega võib seal olla vaja tugevamat lahust. 6. Võtke julgelt appi teleskoophari, mis lihtsustab tööd suuremate akende puhul! Hea abimees on ka kummist kaabits, mis tõmbab aknad kiirelt kuivaks.

7. Lõpuks kuivatage niiskus aknalaualt ja muudelt pindadelt.

Puhastusteenus ei tähenda ainult toakoristust!

Kui teie maja välisilme pole enam nii särav ning vajaks värskendamist, tasub samuti kutsuda kohale IM Puhastus, mis pakub puhastusteenusena hoone kõrgsurvepesuriga fassaadipesu ja rõdude-terrasside puhastust. Selle käigus puhastavad spetsialistid terrassilauad harja ja spetsiaalse puhastusainega ning töötlevad seejärel puiduimmutusvahendiga. Regulaarne kodukoristus on teenus, mis ühendab koristusspetsialistide kogemused ja oskused ning kaasaegse tehnoloogia imed. Kliendi osaks jääb vaid tulemust imetleda ning nautida.

IM Puhatuse eelis on see, et ollakse pikaajalise äriklientide teenindamise kogemusega ettevõte, mis pakub sama kõrgel tasemel teenust ka eraklientidele ning korteriühistutele. Seoses pandeemiaga on olulisele kohale kerkinud ka näiteks ruumide desinfitseerimine: IM Puhastus viib läbi põhjalikke puhastusi ning nende puhastustöötajad pööravad eriti suurt tähelepanu enampuudutatavatele pindadele, nagu liftinupud, trepikäsipuud, ukselingid ja segistid. Puhastusteenused tähendavad oluliselt enamat kui lihtsalt toakoristust või tolmupuhkimist!

Puhastusteenused tähendavad oluliselt enamat kui lihtsalt toakoristust või tolmupuhkimist!

Kindlasti on tähtis, et moodne koristusfirma tegutseks ettenähtud standardite ja normide järgi, sest ainult nii saavutatakse ühtlane kvaliteet. IM Puhastus paneb väga suurt rõhku oma töötajate koolitamisele. Ettevõttel on ka oma koolitusprogramm, mida vastavalt vajadusele värskendatakse. Samuti kogutakse klientide igapäevast tagasisidet, sest iga klient on oluline. Hea on tõdeda, et peaaegu kõik IM Puhastusele jäetud kommentaaridest on positiivsed, mis näitab, et ettevõtte pakutavad puhastusteenused on kõrgel tasemel. Enam kui pooled klientidest kasutavad nende teenust järgmiselgi korral ning iga kolmas klient jõuab IM Puhastuseni läbi tuttavate soovituste.

Kvaliteetne tulemus tuleb ainult kvaliteetsete vahenditega

Kontoritele ja büroodele pakub IM Puhastus perioodilist koristusteenust, mille käigus puhastatakse vastavalt kliendi pakutud sagedusele ja ajale ruumid ning nende juurde kuuluvad osad, et tagada puhas ja meeldiv töökeskkond. Korteriühistu sise- ja välikoristusteenus sisaldab nii välisterritooriumi kui ka siseüldruumide hooldustöid ja puhastusteenuseid.

IM Puhastus

Oma töös kasutab IM Puhastus ainult kvaliteetset Kiehl, Unger, Kärcher ja Kiilto koristustehnikat ja puhastusaineid. Aasta-aastalt on kerkinud tarbijate keskkonnateadlikkus ning hooldus- ja koristustööde lepingu sõlmimisel peavad kliendid aina olulisemaks keskkonnahoidu ja rohelist mõtteviisi alates loodussäästlikest puhastusvahenditest ja jäätmekäitlusest kuni kokkuhoidliku vee-, paberi- ja energiatarbimiseni. Tähtis on klientide jaoks ka biolagunevate materjalide kasutamise suurendamine.

Kõikide puhastusteenustega saab lähemalt tutvuda IM Puhastuse kodulehel ning soovi korral ka läbi kodulehe huvipakkuva teenuse kohta hinnapakkumist küsida. IM Puhastuse meeskond pakub ohutut ja mugavat puhastusteenust, Tallinnas ja Harjumaal. Suuremate tööde puhul liigutakse ka üle Eesti.

IM Puhastus OÜ

E-P kl 9-21

(+372) 550 3777

info@impuhastus.ee

Jaga
Kommentaarid