Mets sinu tagaaias, meri käeulatuses ja kõik muu mõnusaks eluks vajalik kõigest sammude kaugusel. See on Pärituule residents.

Kool, lasteaed, bussipeatus, pood, restoran, sadam, tenniseväljak, spordirajad, kergliiklusrajad, mets ja ilus liivarand – Pärituule residentsid asuvad keset maalilist loodust, kus aeg tiksub koduomaniku enda soovi järgi. Neeme külas mere ääres asuv modernsete ridaelamutega kodukant valmis koostöös arhitekt Ülar Marki ja sisearhitekt Karita Tammiku väärt panusega. See sobib ideaalselt nii paaridele kui ka väiksematele lastega peredele – kõigile, kes soovivad natuke linnast ära.

Pärituule residentsis unustad tüütu linnakära ja naudid õndsat rahu, jood otse looduse südames asuval terrassil hommikukohvi ning mõtiskled, kas minna uitama männimetsa või jätta oma jäljed hoopis liivarannale.

Tänu headele transpordiühendustele ei pea koduomanik end ka linnaigatsusega vaevama – Tallinn on kõigest 30 minuti sõidu kaugusel. Pärituule residentsi ridaelamud on ideaalne valik mugavust ja funktsionaalsust hindavale inimesele, kes on korduvalt mõelnud: „Koliks natuke linnast ära, aga mitte liiga kaugele.“ Tugeva kogukonnaga ajaloolises Neeme külas on kõik eluks vajalik ühendatud võimalusega nautida piisavat rahu ja privaatsust. Tegu on kohaga, kus saata võrdselt kvaliteetselt mööda nii tavalisi argipäevi kui ka puhkust.

Pärituule residentsi arendajate eesmärk oli tasakaalustada tänapäevane arhitektuur kaluriküla atmosfääriga. Hooned paigutati kinnistutele puude ja keskkonna järgi, mitte vastupidi. Skandinaavia minimalism ja Põhja-Eesti imetabane loodus täiendavad üksteist ning on täielikus kooskõlas. Residentsi 40 ridaelamut viiel eri kinnistul moodustavad ühtse terviku.

Nutika siselahendusega, funktsionaalsed ja soodsad ridaelamud

Soodne osta, soodne pidada – nii võib lühidalt iseloomustada Pärituule residentsi. Koostöös Kodea majatehasega valminud ridaelamud on maksimaalselt funktsionaalsed ja esmaklassilise kvaliteediga. Ridaelamud on piisavalt suured, et terve pere seal ennast hästi tunneks, samas on kasutatud sisepinda võimalikult nutikalt, et iga ruutmeeter – ja seeläbi ka energiakulu – ennast maksimaalselt õigustaks. Mõistlikud püsikulud ja mugav ülalpidamine on just see, mille vaimus Pärituule residentsid ehitati ning mis tagavad nii soodsa ostuhinna kui ka soodsad ülalpidamiskulud.

Hoonetel on A-energiaklass ja katustel elektrit tootvad päikesepaneelid. Lisaks on igal ridaelamul eraldi soojuspump, ventilatsiooniseade, elektrikilp ja veemõõdusõlm. Veel hoiavad kodu ülalpidamiskulusid kontrolli all õhk-vesiküttepumbad, põrandaküte ja funktsionaalsed ruutmeetrid.

Vaata lisaks: parituule.ee

Jaga
Kommentaarid