Loewe bild i seeria aluseks on uusima tehnoloogiaga ekraan, kõrgeimal tasemel seadmed ja nutilahendused. Bild i tootesari paistab silma esmaklassiliste 4K OLED 65-, 55- ja 48-tolliste ekraanidega, mis on valmistatud Saksamaal Kronachis. Uued premium-klassi OLED-sarja telerite mudelid Loewe bild i .65 dr+, Loewe bild i .55 dr+ ja Loewe bild i .48 dr+ on mõeldud inimestele, kes ei ole valmis kompromissiks disaini ja kvaliteedi vahel.

Bild i sarja telerite ekraani suur eraldusvõime on ühendatud Loewe SL7 elegantse raami, võimsa NT7 protsessori ja uusima tarkvaraga Loewe LUX. Sarja seadmed tagavad laitmatu kvaliteediga kujutise, ükskõik kas vaadatakse filme, tele-show’d või spordiülekandeid või mängitakse videomänge.

Järgmise põlvkonna teleritel on kaks visuaalselt märkamatut integreeritud kõlarit, mille 40-vatine koguvõimsus tagab täiuslikult selge heli. Lisaks on saadaval stereosüsteem Loewe klang bar i, mis üllatab meeldivalt isegi kõige nõudlikumaid kinomaane.

Loewe bild i sarja nutiteleritel on integreeritud hääleabi, Bluetooth ja otsenupud mitmele populaarsele voogteenusele, kuid ühtlasi on mõeldud ka sellele, et kõiki funktsioone oleks võimalikult lihtne hallata. Loewe uuel mugavalt jälgitaval algusekraanil kuvatakse kohe kõige tähtsam sisu ja peaaegu piiramatu meelelahutusvalik: TV ja videote vaatamine, muusika kuulamine, internetis surfamine ja võrguteenuste kasutamine ning muud funktsioonid.

Ülekannete salvestamist võimaldab väga mugav telerite standardvarustusse kuuluv digisalvesti Loewe dr+ ja kõvaketta ühe terabaidi mahutavusega salvestusruum. Loewe äpi abil saab salvestisi kiirelt ja lihtsalt ka teistesse seadmetesse saata, et neid näiteks nutitelefonis või tahvelarvutis vaadata. Loewe uue telerite sarja kaugjuhtimispult on täielikult uuendatud, et kõik funktsioonid oleksid ainult ühe nupuvajutusega mugavalt kättesaadavad. Komplekti kuulub ka elegantne TV-statiiv ja spetsiaalne magnetkaas, mille taha saab peita teleri taga ühendatud kaablid.

Loewe bild i sarja tooted üllatavad elegantse, esteetilise disainiga, kus on suurt tähelepanu pööratud detailidele. Nii on näiteks teleri tagadetail kaetud õhukese peene kangaga. Nutitelerid paistavad silma minimalistliku stiili ja ümardatud vormiga. Need on toodetud parima kvaliteediga materjalist. Telerid sobivad oivaliselt igasse interjööri ja sulanduvad loomulikult keskkonda – bild i sarja telerid pole asjata teeninud rahvusvahelise žürii tunnustuse ja disainiauhindu. See sari sümboliseerib traditsioone ja uusimaid tehnoloogiaid, mida ühendab tänapäevane välimus.

Hind ja saadavus

Loewe bild i .65 dr+ ja Loewe bild i .55 dr+ soovituslikud jaemüügihinnad on vastavalt 3699 ja 2999 eurot. Loewe bild i .48 dr+ on varsti müügil soovitusliku jaemüügihinnaga 2699 eurot. 299 lisaeuro eest saavad kliendid soetada Loewe klang bar i stereokõlari.

Loewe

Loewe on maailmas juhtiv elektroonika kaubamärk, mis asutati 1923. aastal Saksamaal. Alates selle algusaegadest on ettevõte valdkonnas tuntud oma ikooniliste toodete ja arvukate tehniliste uuendustega ning elegantse, läbimõeldud disainiga. Ettevõtte tooteid iseloomustavad kõrgeima klassi materjalid, kvaliteet ja ainulaadne pikaealine disain. Loewe Saksamaal asuvates tehastes on nii automaatliinid kui ka manuaalsed tootmismasinad OLED-seadmete tarbeks. Kõik tooted on täielikult valmistatud Saksamaal. Praegu annab Loewe Technology GmbH tööd umbes 160 inimesele ja ettevõttel on rahvusvaheline müügivõrk.

Toodet on võimalik soetada Euronicsi kauplusest.

Jaga
Kommentaarid