Uus Sonos Sub Mini on juhtmevaba basskõlar, mis seab oma kategoorias uue standardi võimsale ja tasakaalustatud bassile. Sub Mini tugineb auhinnatud Subi disainile ja pakub rikkalikku ning selget madalat heli kompaktsemas, silindrikujulises disainis.

„Oleme sisenenud voogedastuse läbimõeldumasse ajastusse, mis seab kvaliteedi kvantiteedist kõrgemale, kusjuures loojad ja platvormid investeerivad kaasahaaravatesse meelelahutuskogemustesse, mis seavad esiplaanile esmaklassilise heli,“ ütles Sonose riistvara- ja operatsioonivaldkonna juhtivspetsialist Maxime Bouvat-Merlin. „Sub Mini on teretulnud täiendus Sonose perekonnale, mis täiendab kodukino tootevalikut, et kuulaja saaks kogeda kino kvaliteediga heli, mis paneb teda tundma oma lemmiksisu peategelasena - või mängijana.“

Bass ilma mürtsutamiseta. Kaks kohandatud kõlarit ja täiustatud töötlus loovad sügavad, dünaamilised madalad, ilma suminata ja kolinata, aidates teil end igasse stseeni ja loosse rohkem sisse elada. Akustiliselt suletud korpuses on mõlemad bassikõlarid suunatud sissepoole, et tekitada jõudu neutraliseeriv efekt, mis neutraliseerib moonutusi.

Tasakaalustatud heli. Täiustatud digitaalne signaalitöötlus maksimeerib bassireaktsiooni ja taastoodab palju suuremalt subwooferilt oodatavad täistoonilised madalad sagedused, käsitledes samal ajal madalaid sagedusi, nii et paaris kõlarid nagu Beam, Ray, One või One SL saavad keskenduda rohkem kesk- ja kõrgsagedustele, et saavutada kõikjal rikkalikum ja võimsam helikogemus.

Suurepärane iga nurga alt. Sub Mini ümmargune disain võimaldab tal sulanduda loomulikult teie kodu esteetikasse, võtmata liiga palju ruumi (või tähelepanu).

Lihtne seadistamine. Lisage Sub Mini oma Sonose süsteemi vaid paari nupuvajutusega Sonose rakenduses, segades ja sobitades seda erinevate Sonose kõlaritega. Tekib täiuslik helisüsteem olenemata sellest, kas korraldate kodupidu või filmiõhtut sõpradega. Sub Mini heli saab häälestada ka Trueplay abil, mis tuvastab ja kohandab kõlarite heli vastavalt seinte ja mööbli peegeldustele, andes parima kuulamiskogemuse ruumi ja seadistuse jaoks.

Sub Mini on ülemaailmselt saadaval alates 6. oktoobrist. Lisateavet leiate Sonos.com või jälgige www.instagram.com/sonos/.