AENO, noor dünaamiline nutikate kodumasinate kaubamärk, laiendab oma tootesarja ja tutvustab ilusa disainiga kvaliteetset keskkonnasõbralikku nutikat kütteseadet, mis on energiasäästliku infrapuna- ja konvektsioonkütte meetodiga ning väikese energiatarbimisega.

Saabuval sügistalvisel hooajal avaneb Euroopa klientidel võimalus tellida uudistoodet, milleks on AENO Premium Eco Smart Heater – keskkonnasõbralik energiasäästlik infrapunatehnoloogial põhinev väikese energiatarbega nutikas kütteseade. See on välja töötatud ja toodetud Euroopas Poolas.

Tõusvad elektrihinnad ja suured küttearved põhjustavad Euroopas energiakriisi. Individuaalsete kasutajate ja ettevõtete jaoks on lahenduseks kodu ja kontori varustamine energiasäästlike ja väikese energiatarbega kütteseadmetega.

AENO kütteseade on 50% tõhusam kui muud tüüpi kütteseadmed ja küttemeetodid (kliimaseade, põrandaküte, keskküte). Kütteseade sobib kuni 30 m² ruumi kütmiseks. Valige sobiv kütteseade oma korterisse, maakoju, kontorisse, kohvikusse, restorani või hotelli ja nautige mugavust, mida pakub nutika tehnoloogiaga ühtlane küte.

Seade kasutab kiiresti ja tõhusalt kogu 700 vati võimsust ilma soojust ja raha raiskamata. Kui ruum on soojenenud kindlaksmääratud temperatuurini (mugav temperatuur on umbes 24 °C), lülitub kütteseade automaatselt välja ega raiska elektrit. Toatemperatuuri hoidmine on alati odavam. Kasutaja säästab energiat ja raha ning võib nautida toasooja kogu kütteperioodi vältel.

AENO kütteseade on 50% tõhusam kui muud tüüpi kütteseadmed ja küttemeetodid (kliimaseade, põrandaküte, keskküte).

Lisaks sellele on see disainerkütteseade, mis sobib ideaalselt mis tahes stiilis interjööri. Valikus on musta ja valget värvi seade. Kui soovite, siis sulandub seade nähtamatult interjööri (valge valge peal) või vastupidi, eristub kontrastsena muust (must valge peal). See mudel sobib igasse elutuppa või kontoriruumi ning aitab säästa raha, tagab tervisliku elukeskkonna ja elanike heaolu.

Väikese energiatarbega (kuni 700+ vatti) infrapuna-küttepaneel tagab energiasäästu. Seade soojendab suunatult objekte, raiskamata energiat välisruumi soojendamiseks. Tänu energiasäästlikule infrapunatehnoloogiale on AENO kütteseade kuluefektiivsem kui enamik traditsioonilisi küttesüsteeme, nagu kliimaseadmed, gaasikütteseadmed, keskküte, põrandaküte. Suur energia- ja kulutõhusus on tagatud sellega, et AENO ei kuluta energiat enda kütmiseks, ventilaatorite käitamiseks ja õhu soojendamiseks.

AENO kütteseade ei puhu õhku ega keeruta tolmu üles. See ei tekita saasteaineid, lõhnu ega müra. Infrapuna-elektrikütteseade AENO ei kuivata õhku ega kuluta majas hapnikku. See säilitab toas niiskustasakaalu, tagades sellega kogu pere heaolu.

Kasutaja saab kütteseadet juhtida ükskõik millisest kohast maailmas kasutajasõbraliku AENO rakenduse abil. Kus iganes te ka ei oleks, teil on juurdepääs kõikidele menüü funktsioonidele, mille abil saate:

  • lülitada seadme sisse/välja;

  • seada toa temperatuuri;

  • luua kütteplaani (üks temperatuur päeval, teine öösel määratud ajal);

  • teha stsenaariume mitme sisse-/väljalülitatud kütteseadmega;

  • kontrollida ja jälgida energiatarbimise statistikat;

  • seadistada AENO ökosüsteemist teisi seadmeid (blender, robottolmuimeja jne).

Seade on lastele ja loomadele ohutu. See on varustatud lastelukuga, mis tagab teie meelerahu isegi siis, kui kütteseade on paigutatud laste magamistuppa. Mobiilirakenduse sisse-/väljalülitusnupp tagab, et teie laps ei lülita kütteseadet kogemata sisse.

AENO kütteseadmel on kukkumiskaitse. Kütteseadme kukkumise korral lülitub see automaatselt välja, käivitab häiresignaali ja saadab nutitelefonile teate.

Kasutaja saab reguleerida ka paneeli temperatuuri vahemikus 60...120 °C, et tagada pidev soojendamine (jalgade soojendamine).

Kütteseadme paigaldamine käib lihtsalt. Pärast seda saate alustada lihtsa ja kiire seadistamisega. AENO mobiilirakenduses Wi-Fi kaudu seadistamisele kulub vaid minut ja teil tuleb teha kõigest kaks toimingut:

  1. Ühendage kütteseade pistikupessa.

  2. Aktiveerige kütteseade AENO rakenduse kaudu, järgides ekraanil kuvatavaid juhiseid.

AENO kütteseade on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. See on ehe disainerkütteseade. Minimalistliku disainiga 11 mm pikkust karastatud klaasist korpust täiendavad alumiiniumist jalad. Uudistoode näeb igast küljest vaadatuna suurepärane välja!

Ostke hea hinnaga energiasäästlik kütteseade. Nautige soojust ja säästke raha kütteseadmega AENO Premium Eco Smart!

AENO Premium Eco Smart Heater on Eestis saadaval alates septembrist 2022

AENO

AENO on noor ja dünaamiline nutikate kodumasinate kaubamärk, mille on loonud rahvusvaheline kõrgelt kvalifitseeritud inseneride meeskond ja mida toodetakse Hiinas kaasaegse tootmistehnoloogiaga. AENO hoolib klientidest ja püüab pidevalt parandada toodete funktsionaalsust ja laiendada nende võimalusi. Väärtuse ja kvaliteedi suurendamiseks ning tarneteede logistika optimeerimiseks jaekettide ja lõpptarbijate jaoks on kvaliteetse AENO Premium Eco Smarti kütteseadme tootmisliin üles seatud Euroopas Poolas.

AENO missioon on muuta nutikad tehnoloogiad kättesaadavamaks, et need võtaksid üle igapäevase rutiini ja vähendaksid kodutööde koormust.

Tooteperekonda kuuluvad õhupuhastid, õhuniisutajad, robottolmuimejad, tolmuimejad, aurumopid, riideaurutajad, veekeetjad, elektrilised grillid, blenderid, elektriahjud, sous-vide-seadmed, vaakumpitseerijad, elektrilised hambaharjad ja niisutid jne.

Uudiste ja lisateabe saamiseks külastage veebisaiti www.aeno.com.

Jaga
Kommentaarid