Avaruse säilitamiseks ja tekitamiseks on kasutatud heledaid toone, klaasi ja õhulist mööblit. Renoveeritud männipuidust põrand koos roosa värvitooniga loob juba siia sisse astudes helge meeleolu. Roosa mängib siin muidugi tähtsat rolli — ootamatu ja põnev. Hea kooslus naturaalse heleda puidu ja kuldsete sisustuselementidega. Hea idee, mida endagi koju näpata.

Avatud elutoas-köögis pole lastud end vähestest ruutmeetritest heidutada ja suure osa võtab enda alla kuldsesse rüütatud köögisaar. See on justkui selle elamise sotsiaalne koht. Hea end ümber selle sättida ja mõnusad õhtud pere või sõprade seltsis mööduvad nii, et igaüks saab osa…

Nagu paljudes Stockholmi kortermajades, on ka siin magentiks hubane ja kaunis kamin, mis loob õdusa olemise igal aastaajal.

Magamistuba on läbimõeldult kujundatud. Tuba on ehitatud nii, et seal oleks hoolimata akende puudumisest valgust ja seejuures näeks ka hea välja, olles justkui osa elutoast-köögist.

Teine magamistuba on sisse seatud lae alla ja sinna pääseb mööda redelit. Sellise põneva võimaluse annavad üle keskmise kõrged laed.

Vannituppagi on pikitud kuldset...

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: Fantastic Frank / moodnekodu.ee arhiiv