Kui kliima meid just rohelusega kuigi heldelt ei kostita, siis looduse toomine interjööri on igati tervitatav mõte. Muidugi ei tähenda see seda, et peaksime seinad roheliseks võõpama ja uppuma sadadesse toataimedesse, mille eest keegi hoolitseda ei jõua. On ka lihtsamaid ja minimalistlikumaid lahendusi. Selles kahetoalises korteris on kõike maitsekalt ja parasjagu ning mõni ruum on looduse ilust üldse puutumata jäetud. Esik aga lubab juba kohe aimata, millega korteris tegu!

Et kirjud tapeedimustrid interjööris liiga koormavaks ja domineerivaks ei muutuks, on tasakaaluks valitud naturaalsed puitmaterjalid ja piisav kogus valget ja teisi heledaid toone.

Elutoas viitavad loodusele arvukad raamitud taimepildid ja temaatilised diivanipadjad. Sein on üle värvitud ülimalt õrna pastelse tooniga, mille rohelised noodid on vaid aimatavad ja tulevad esile just tänu sisustusaksessuaaridele.

Magamistuba on inspireeritud uduloori mattunud hommikust. Pilt seinal räägib mõnikord rohkem kui tuhat sõna ja siinkohal võtab raamitud maastikufoto kenasti kokku kogu ruumi kujunduse.

Vaata rohkem pilte galeriist: