Suvekodu on sisse seatud tõeliselt mõnusasse kohta. Merega piirnevat männimetsa kroonivad mõned üle saja-aastased puud, sealt saab korjata kogu mustika talvevaru, aga ka pohli, vaarikaid ja metsmaasikaid. Hommikuomleti kõrvale võib korjata porgandiriisikaid, kukeseeni ja puravikke. Kuigi maja on üdini looduse rüpes, on mõeldud ka kaasaegsetele mugavustele. Kivimaja on korralikult soojustatud ja kaetud puitlaudisega ning vett kütab ja külmematel ilmadel annab sooja maaküttesüsteem. Pimedamal ajal lisab hubasust kamin.

Suvekodu kohta on maja üpriski suur ja avar ning suvitama mahub siia suurem pere. Maja esimesel korrusel asub suur kööktuba, kabinet, majapidamisruum ja vannituba. Teiselt korruselt leiab avara vannitoa ja kolm magamistuba.
Äärmiselt loominguliselt on lähenetud suvekodu sisustamisesse. Elutoast leiab laheda euroalustest tehtud diivani.

Nutikat taaskasutust ja isetegemise rõõmu võib kohata ka köögis.

Boheemlasliku sisekujundusega magamistoa krooniks on stiilne baldahiinvoodi ja muidugi rõdu, kus võib hommikul kohvi nautida ja linnulaulu kuulata.

Katusekorruselt leiab ka ülimalt stiilse vannitoa, kus lisavad põnevust antiiksed mööbliesemed, suur vann ja Singeri õmblusmasinalauast kohandatud valamukapp.