234 ruutmeetril paiknevas elamises asuvad siseõue avanev elutuba, köök, söögituba ja kolm magamistuba, mille kõigi juurde kuulub maksimaalse mugavuse lisamiseks ka vannituba.

Majas püüavad pilku naturaalsed materjalid ja nende omanäoline kasutus. Oskus interjöör väga lihtsate, kuid toimivate võtetega tööle panna, on meistriklass omaette. Nii köögis kui elutoas püüavad pilku lubjatud seinad. Ei mingeid tapeete, kunstlikke värve ega üleliigseid elemente. Kõik on puhas, minimalistlik ja üdini naturaalne.

Looduslähedased ja naturaalsust hindavad meeleolud valitsevad ka magamistubades. Sealt leiab heledad ja mahedad toonid, naturaalsest kangast voodiriided ja punutud valgustid.

Ka vannitubade disain järgib ülejäänud interjööris tuttavat materjalikasutust. Tahutud kivist valamud ja looduslik viimistlus mõjub tagasihoidlikult, kuid samal ajal ka pisut eksootiliselt.

Täiesti privaatne lõunapoolne terrass on muudetud tõeliseks vaikuse ja rahu oaasiks. Sealt leiab ka soojendusega basseini, mis on vooderdatud käsitööna valmistatud plaatidega. Oma koduspaas on koht ka mullivannil ja kosel.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: