Kahetoalise korteri sisekujunduse loomisel said keskseteks märksõnadeks hubasus ja funktsionaalsus. Tellija soovis oma päris esimeses kodus näha mõnusat akna alla kohandatud lugemisnurka, mahukaid garderoobikappe ja minikontorit, aga ka julget sinist värvi köögimööblit.

Sinisest köögist hakkaski hargnema ülejäänud elamise sisedisain. Julgus planeerida sinist kööki kandus edasi seintele, pakkudes vastandiks pisut mahedat roosat ning õhulist ja luksuslikku heledat marmorit.

Sinise ja roosa kevadiselt värske kombinatsioon ilmutab end ka sisustusdetailides – elutoa vaip seob köögi ja elutoa kenasti üheks visuaalselt toimivaks tervikuks.

Väikese korteri puhul on tihti väljakutseks mahutada kõik vajaminev maksimaalselt hästi võimalikult minimaalsele pinnale. Kuigi ruumide mõõtmed olid mööbli projekteerimisel piirava iseloomuga, sündisid siiski ergonoomised ja funktsionaalsed lahendused ilma, et ruum paistaks asjadega üle koormatud. Hubane lugemisnurk magamistoas mahutab enda kohale veel ka avatud raamaturiiuli.

Elutuppa sisse seatud kodukontor asub nutikalt pikendatud telerialusel.

Pisikeses korteris jäi ruumi ja õhku veel ka avarusele ja kodukontoris sündivatele lennukatele ideedele.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil:

Allikas: mldisain.ee

Jaga
Kommentaarid