Kui januned suurema muutuse järele, siis sea sammud ehituspoodi, osta oma lemmikvärvi ja tee teoks oma julgemad ja pöörasemad sisekujundusalased unistused. Alati on võimalik pind mõnda neutraalsesse tooni tagasi värvida ning pole mõtet põdeda, et äkki soovitud värv ei sobigi interjööri. Julged sisekujundused sünnivadki ainult julgetest otsustest.

Väsinud ruumi saab ellu äratada uue tapeediga - peaasi, et värv ja muster oleksid ainult piisavalt julged!

Kui ihkad oma kodus näha midagi eriti ekstravagantset, võid ka lae ära tapeetida! Tulemus on kahtlemata rabav!

Hea efekti annab ka uste ja liistude värvimine mõnda ootamatusse tooni. Näiteks rõõmus roosa paneb särama ka kõige hallima ja ilmetuma kodu. Kui oled tavalistest pruunidest ustest väsinud, siis värvi need mõnda meelepärasesse tooni!

Laheda efekti annab ka värvitud mööbel!

Värvika kodu saavutamine ei tähenda muidugi ainult meeletus koguses värve ja põhjalikku remonti. Hoopis teise hindamise annab interjöörile juba silmatorkava mustriga vaip. Kui lisada veel mõned värvikad aksessuaarid, on tulemus veelgi omanäolisem.

Kui seinad on tühjad ja ajavad igavusest haigutama, siis mõned kirkad postrid annavad ruumile hoobilt uue hingamise.

Ka lumivalges magamistoas on lihtne ilma seinu värvimata pisut värvikirevust tekitada. Rõõmusta end pilkupüüdva voodipeatsi, uue värvilise voodipesu ja mõne laheda kunstiteosega!