Arendajad panustavad üha enam sellesse, et kortermajade elanikud saaksid oma kodus ja selle ümbruses kvaliteetselt vaba aega veeta. Harku järve ja metsaroheluse keskele, ainult lühikese autosõidu kaugusele kesklinnast kerkiv uus terviklik elukeskkond Aurora Nova saab vastuseks “jah” kõigile viiele kontrollküsimusele, mille peaksid esitama endale uut kodu valides.

1. Autovaba hoov. Turvaline hooviala, kus lapsed saavad oma kodu õues ringi joosta ja mängida, on hea elukeskkonna loomulik osa, mitte luksus. Tänu maa-alusele parkimisele jääb Aurora Nova hoov rahulikuks haljastatud oaasiks.
Silmapaistva arhitektuuriga Aurora Nova teeb unikaalseks turvaline autovaba hooviala, kust leiab ajaveetmise võimalusi nii lastele kui täiskasvanutele.
2. Vaba aja veetmise võimalused ka täiskasvanutele. Kui laste mänguväljakud on saanud uusarendustes heaks standardiks, siis vähem on mõeldud sellele, et kogu perel oleks meeldiv oma hoovis vaba aega veeta. Grillinurk ei pea olema ainult eramu omanike privileeg. Nii see kui ka erinevad puhkenurgad, piknikupaigad, kohad suvel päevitamiseks ning lauatennis saavad koduhoovis olla ka korteris elades. Aurora Novas on see kõik olemas, mõistagi ka laste mänguväljak.

3. Rõdu, katuseterrass, loodus ja rahu. Võimalus veeta soojal ajal iga hetk värskes õhus, seda kodust lahkumata, on hindamatu väärtus. Või astuda iga päev kasvõi hetkeks välja, et nautida järve- ja metsavaateid. Aurora Novas saad kõike seda kogeda oma isiklikul rõdul või katuseterrassil.

4. Rõõm kutsuda inimesi külla. Nii ise koju jõudes kui ka lähedasi külla kutsudes on oluline, et kodu algaks juba maja välisuksest, mitte alles korterisse jõudes. Huvitavas astmelise arhitektuuriga majas on anonüümsete ja kõledate trepikodade asemel mõeldud kodutunde loomisele – juba majja astudes võtab elanikke ja külalisi vastu möbleeritud ning valgusküllane fuajee.
Saadaval on 2- kuni 6-toalised korterid suurusega 51–132 ruutmeetrit.
5. Kõik spordiharrastuste toetamiseks. Ajal, mil osaliselt kodus töötamine on järjest levinum, on oluline, et sportimisvõimalused oleks pigem kodu kui kontori lähedal. Rattasõit, surfamine, suusatamine või koeraga metsas jooksmas käimine – see kõik vajab ruumi varustuse hoolduseks, rataste hoiuks ja lemmiku käppade pesuks. Selleks on kortermajades olemas loomade välipesula, spordivarustuse hooldusruum ning eraldi hoiuruum jalgratastele ja kärudele.

Sellised lisaväärtused, mida pakub Aurora Nova, teevadki ühest kortermajast tõelise kodu. Vali oma unistuste kodu: www.endover.ee/auroranova.

Jaga
Kommentaarid